ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ProStream - инкджет производствена платформа за продукти с високо качество от Océ

ProStream - инкджет производствена платформа за продукти с високо качество от Océ

Понеделник, 27 Февруари 2017 ( прочетена 771 пъти)


Canon представи новата серия Océ ProStream, която има „революционен нов подход към висококачествения мастиленоструен печат, който отвежда технологията отвъд сегашните ѝ ограничения и я прави още по-подходяща за рекламни материали.“

 

Océ ProStream

 

Océ ProStream печата върху хартии без покритие, хартии за инкджет, матови и гланцови хартии с отлично качество и скорост от 80 метра в минута или 1076 страници A4 в минута. ProStream спечели награда за дизайн на iF за 2017 още преди излизането си на пазара.

Christian Unterberger, вицепрезидент на продуктите за производствен печат и маркетинг директор обясни какви са били мотивите зад разработването на новата платформа. „Умишлено подходихме на чисто към дизайна, с цел да създадем продукт, който отваря нови бизнес възможности за печатниците, особено в нарастващи сегменти като висококачествена директна поща и маркетингови материали. Océ ProStream се справя с тази цел като прави мастиленоструйния печат още по-приложим за рекламни материали с удивително качество и гъвкавост.”

Océ ProStream съчетава няколко нови технологии за инкджет с непрекъснато подаване на мастило и надгражда десетилетие опит в областта с Océ JetStream, Océ ColorStream и Océ VarioPrint i300.

Най-новото поколение на пиезо мастиленоструйните глави използва технология Océ Multilevel за по-резки детайли, по-плавни полутонове и икономично използване на мастило. Разработен от Océ набор от ColorGrip и полимерни пигментни мастила създава вълнуващи, живи цветове, които оставят трайни впечатления – на офсетова, инкджет или хромова хартия. Системата за сушене гарантира, че няма контакт с отпечатъка преди да е напълно изсъхнал – това предпазва от драскотини, загуба на гланцовото покритие и намалява стреса върху хартията, което води до увеличаване на качеството.

Със способностите си да осигурява изключително качество, Océ ProStream е производствена система за високо натоварване. Всички компоненти са разработени за печат без ограничения – печат с разделителна способност от 1200 dpi и персонализация при максималната скорост от  1076 страници  A4 в минута. Océ ProStream вече спечели награда за дизайн на iF от известният международен форум за дизайн. Машината е подбрана от жури от 58 независими експерти сред над  5500 участници от 59 държави.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама