ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet QualiJet K - шедьовър на текстилния цифров печат

QualiJet K - шедьовър на текстилния цифров печат

Сряда, 15 Август 2012 ( прочетена 1959 пъти)


Прецизен, сигурен, компактен и модулен, топ производителния нов QualiJet K има потенциала да се превърне във водещия текстилен дигитален принтер.

Произхождайки от един амбициозен проект, "произведено в Италия" на La Meccanica Spa, QualiJet K е предназначена за печат на всички видове тъкани при максималната скорост, която позволяват индустриалните Kyocera Kj4 глави.

Те дават абсолютен контрол над позиционирането и размера на мастилените капки, за да се гарантира максимално качество на печат при всякакви условия

QualiJet K

Серията К, включва:
 • модел с 8 глави, 8 цвята, производствени скорости от 140 до 300 м2/ час и резолюция от 600 до 1200 DPI
 • модел с 16 печатащи глави, 8 цвята, производствени скорости от 250 до 500 м2/ час и резолюция от 600 до 1200 DPI. Ширина на печат: 180, 240, 340 см (240 и 340 сантиметровите модели ще бъдат налични през втората половина на годината) Отворена система на мастилото, за да не се пречи на използването на всякакъв вид мастило, което е сертифицирано от Kyocera.
QualiJet K е солидна и мащабируема платформа за откриване на нови перспективи в текстилния дигитален печат, тъй като почива на солидния опит на фирми с дългогодишен практика и опит в производството на текстилни машини и цифрови принтери. Допълнително предимство е факта, че те са в състояние да контролират всичко вътре в производствения цикъл на машините. QualiJet K ще ви смае с чистия си дизайн, компактност, конкретност и почти маниакално внимание към детайла, но всички контроли са на една ръка разстояние.
   
"Правилната капка на точното място" е целта, около която е проектирана и построена тази машина. Под капака се крие изтънчена интелигентна технология:  компактна карета за печат с 16 слота за печатащите глави , разположени в 2 реда, задвижвани от линеен мотор на магнитна левитация за намаляване на триенето и позволяващи експлозивно 2.4 G ускорение. Пренос на данни през канал с оптични влакна, ниска инерция и къс ремък с микро-метрични контрол на стъпката, система за измиване на ремъка с  двойна четка и лесен достъп за проверка и почистване, лазерна система за защита от сблъскване на печатащите глави с плата: това са част от интелигентните решения, оформящи машините. 

Мултипроцесорен сървър за печат с голям обхват на мощта, осигурява плавен трансфер на данни при максимална скорост и с висока степен на надеждност. Всичко това в лесно-достъпна и управляема машина, която работи 24 часа, 7 дни в седмицата, без проблеми.

QualiPrint - Професионален софтуер за мастилено-струен текстилен печат 

Qualiprint не е само един драйвер за принтер, но пълен професионален софтуерен пакет за мастилено-струен печат на текстил с всички функции, изисквани от текстилния дизайн, от цветовите книги с референции, от възможността за печатна проба до малко по обем индустриално производство.

Типичен аспект на QualiPrint е прекия контрол на цветовете на база 8 основни нюанса, позволяващи пълен контрол над широкa гама от печатуеми цветове, размера на точката, контрол от интензивността на цвета и цялостния дизайн, намаляване на грубия растер и подобрена цветова повторяемост. 

Основни функции: 
 • Дефиниране на цветовото пространство на принтера и профилиране
 • Генериране на цветни референтни книги и управление 
 • Цветово разделени в сива скала TIFF или Photoshop PSD - разделени по канали десени.  Разпечатка на фотографски или плътни цветове iизображения в TIFF и JPEG формат.
 • Разпечатка на текстилни цветни скали създадени от цветни книги
 • Печат на дефинирани примерни макети, подреждане и повторение, печатни опашки
 • Оценка на разходите за печат и използвано мастило 
QualiPrint е разработен за интензивна промишлена употреба на най-новото поколение на текстилни принтери и разполага с всички функции за безопасна и ефективна работа за контрол на потока. QualiPrint изисква стандартен компютър с бърз процесор, 1 GB RAM и Windows XP OS

Други принтери от гамата QualiJet
 • QualiJet HS 8 цветен принтер с производствена скорост над 30 m2/ч за дигитален печат на текстил. Най-добра пазарна цена / съотношение на мощност с изключително качество на печат. Ново мастило Stork Powered със специална система за подаване на мастило и максимална скорост 60 м2 / ч в 8 цвята.
 • QualiJet Flag, за директен печат на платове за знамена с дисперсни мастила
 • QualiJet TP, за мостри и много къси обеми, текстилни лаборатории, образование
Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама