ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet QuarkPromote.com - новa онлайн услуга от Quark

QuarkPromote.com - новa онлайн услуга от Quark

Петък, 4 Декември 2009 ( прочетена 1350 пъти)


Тенденцията за обхващане на нови потребителски групи, чрез обогатяване портфолиото от услуги и продукти, които предлага Quark е новата стратегия на компанията за излизане от "сянката" на големия конкурент - Adobe.

Quark стартира нова онлайн услуга(quarkpromote.com), която да подпомогне представителите на малкия бизнес в създаването и реализирането на висококачествени рекламни материали, популяризиращи тяхната дейност. Услугата е ориентирана към хора без богат опит или познания в областта на дизайна и предпечатната подготовка. Тя дава възможност за дистанционен избор и персонализиране на богат набор шаблони, покриващи широк спектър от видове печатни материали, които впоследствие може да насочите за разпечатване към най-близкия принтер, влизащ в състава на онлайн-мрежата на някой от партньорите на Quark(включващи засега Allegra Network, AlphaGraphics, PIP, Signal Graphics и Sir Speedy). Заплащането на услугата не включва "скрити" такси и осигурява високо качество на отпечатаните материали.

От Quark обаче не спират до тук. Те осигуряват достъп до възможността да разработите и специфичен тип дизайн или нестандартен вид на рекламните си материали с помощта на професионален дизайнер, за което е достатъчно да си направите акаунт във www.ilovedesign.com, където можете да намерите дизайнер, чийто стил ви допада и с който да поработите заедно. Ако искате, разбира се и вие може да помогнете на някого доколкото ви стигат силите или поне да разгледате и се порадвате на представените на сайта проекти.

"It’s all about being connected. This is big!" - коментира професор Франк Романо, ръководител на департамент "Printing Management and Sciences" към Рочестърския Технологичен институт. Звучи прекрасно, нали? И колко е далече от нашата родна действителност, засега ;-)

Услугата засега е достъпна само за американските потребители, но разработчиците от Quark обещават това скоро да се промени.

quark online service

Текста написа: Йордан Христов,  Printguide.info

Източник:
www.quarkpromote.com
www.ilovedesign.com
www.americanprinter.com

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама