ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet QuarkXPress 9 спечели две от наградите на Macworld

QuarkXPress 9 спечели две от наградите на Macworld

Понеделник, 20 Юни 2011 ( прочетена 2871 пъти)


Последната версия на програмата спечели наградата за най-добър софтуер за дизайн на 2011, както и голямата награда – Macworld Grand Prix .

Това е шестнадесетото връчване на наградите на списание Macworld във Великобритания. Всички победители са избрани от редакционния екип и читателите на Macworld. Конкуренцията в категорията за най-добър софтуер за дизайн включваше продукти като Autodesk's Maya, Filter Forge 2.0, onOne's Perfect Photo Suite 5.5, и Adobe's InDesign CS5.5. Сред конкурентите за голямата награда бяха продукти като Apple iPad, Microsoft Office 2011 за Mac и Skype 3.0.

Karen Haslam, редактор на Macworld каза, „QuarkXPress 9 добавя някои новаторски възможности и усъвършенствани инструменти, които ще помогнат на дизайнерите, които разполагат с ограничено време. Бяхме впечатлени най-вече от начина, по който новата функция ePub се справя с превръщането на традиционния печатен формат в публикации за електронни устройства.”

Gavin Drake, вицепрезидент на маркетинга в Quark, каза, „Вълнуващо е, че спечелихме не една, а две награди на Macworld за QuarkXPress 9. Уважаваме изключително много мненията на редакционния екип и читателите на Macworld. QuarkXPress 9 се появи на в момент, в който пазарът е много динамичен, благодарение на развитието на електронните формати – по специално като резултат от iPad. Затова трябва да отдадем заслуженото на инженерния екип и продуктовия мениджмънт на Quark, които се погрижиха приложението да отговаря на променящите се нужди на потребителите. Не мога да се сетя за по-подходящ начин за отпразнуване на 30-годишнината на Quark.”

QuarkXPress 9

Можете да прочетете още за QuarkXPress 9 тук. Quark предлагат напълно функционална 30-дневна пробна версия на програмата. Можете да я свалите оттук.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама