ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ROQ пуска на пазара хибридна машина за цифров и ситопечат

ROQ пуска на пазара хибридна машина за цифров и ситопечат

Понеделник, 19 Декември 2016 ( прочетена 1830 пъти)


ROQ Hybrid представлява цифрова машина за печат, работеща в идеален синхрон с автоматична машина за ситопечат.

хибридна машина за цифров и ситопечат

 

Пускането на тази машина на пазара слага край на споровете дали цифровият печат ще измести ситопечата. Капацитетът от 450 броя на час позволява поддържане на производителност като тази на ситопечата с качеството на цифровия печат. Времето за настройка се съкращава чувствително. Ще се налага да подготвяте много по-малък брой сита. Ще разполагате с много богата гама от цветове.

ROQ Hybrid се предлага с 8 или 12 печатни глави, поддържащи една и съща скорост на производство. Вариантът с осем печатни глави използва цветовете CMYK. Вариантът с 12 печатни глави използва цветовете CMYK + два цвята, разширяващи наличната цветова гама.ROQ решиха да използват при изпълнението на печатните глави Fujifilm Dimatix. Тази печатна глава представлява бъдещето на тази технология. Fujifilm Dimatix позволява ремонт на дюзите вместо подмяната на цялата печатна глава. Тази възможност позволява по-дълъг живот на печатните глави.
ROQ Hybrid се предлага с максимален формат на печат 500 x 700 mm или 750 x 900 mm.

ROQ Hybrid се адаптира към вида на текстила, върху който печатате. Оста Z може да се настройва (до 20 mm) с оглед на различната височина на текстила, върху който се печата.

В допълнение към Hybrid ROQ пуска и нова серия мастила и продукти за цифров печат, както и ROQ Studio, софтуер за обработка на растерни изображения, поддържан от Neostampa.

ROQ Hybrid предоставя редица предимства. Ако например имате поръчка за печат на върху тъмна материя (едно или две сита, в зависимост от плътността, необходима на базата) с четирицветен процес (четири сита), един контраст (едно сито), едно фолио (едно сито) и глитер (едно сито). Вместо осем или девет сита с ROQ Hybrid са Ви необходими едно или две сита за базата, едно за фолиото едно за глитера. Отпечатъкът ще се отличава с цифрово качество и ще можете да предложите нещо, невъзможно до момента, като това качество се постига с техниките, характерни за ситопечат.

Всичко това се изпълнява в идеален синхрон със скоростта на машина за ситопечат и с три или четири сита, по-малко от половината (намалени разходи и съкратено време за настройка).

ROQ Hybrid се предлага навсякъде по света, можете да я поръчате както директно от ROQ, така и от представителите им.

Източник: Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Факс: 02/ 957 172
www.euroinks.net

Профил на Евроинкс в Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама