ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet RR Donnelley Announces и Adobe ще предложат съвместни мултиканални маркетингови решения

RR Donnelley Announces и Adobe ще предложат съвместни мултиканални маркетингови решения

Вторник, 22 Март 2016 ( прочетена 947 пъти)


R. R. Donnelley & Sons обявиха, че са сключили стратегически договор с Adobe, за да интегрират Marketing Cloud в технологичната си платформа. Така двете компании ще предложат изключително широк набор маркетингови решения и услуги на потребителите.

RR Donnelley Announces и Adobe

 

Adobe Marketing Cloud ще бъде интегриран в DSG, платформата за услуги на RR Donnelley. Услугите, поддържани от DSG, включват фотография и видео, творческа и редакторска работа, услуги с цифрови медии и интерактивни действия, електронни издания, автоматизиран маркетинг, базиран на облачни решения, предпечат и репродукции и решения за работен процес. С включването на възможностите на Adobe Marketing Cloud към тази гама решения и услуги DSG ще получи достъп до технология, съдържание и решения за всички комуникационни канали, които отговарят на потребностите на потребителите.

Adobe Marketing Cloud позволява на компаниите да използват големи масиви данни, за да комуникират ефективно с клиентите. Това става чрез персонализирани маркетингови кампании чрез различни устройства и комуникационни канали. Осем решения предлагат на специалистите по маркетинг пълен набор технологии, фокусирани върху анализ, управление на взаимодействието чрез интернет и приложения, тестване и таргетиране, реклама, видео, управление на аудиторията и дирижиране на кампании.

„Нашата сила е в това да разберем бизнеса на клиента си, процесите и начина му на работа. След това използваме опита си и най-добрите практики, за да определим как да подобрим технологиите, да ускорим работата, да увеличим ефективността и потенциално да ускорим маркетинга,“ Dan Knotts, оперативен директор на RR Donnelley.

Източник: http://www.rrdonnelley.com/home.aspx
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама