ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh е избор номер едно за цветни и монохромни листови печатни машини

Ricoh е избор номер едно за цветни и монохромни листови печатни машини

Петък, 28 Март 2014 ( прочетена 1501 пъти)


За втора поредна година Ricoh Europe остава избор номер едно за цветни, дигитални листови машини в Западна Европа за 2013 г. (според данни доклад на от InfoSource).

Постигнатият 36,2% пазарен дял се дължи на продажбите на моделите за дигитални печатни услуги Pro™ C901 и Pro™ C751™ на Ricoh. Допълнително е подобрена популярността на серията Pro™ C5110, производствена машина, която съчетава достъпност с отлично качество на печат, универсална за работа с различни печатни материали и компактни размери. Освен това, купувачите са избирали монохромните системи на Ricoh пред всички останали, извеждайки Ricoh на първо място за 2013 г. в Западна Европа, с дял от 24,0% (InfoSource). Този успех идва в навечерието на третата годишнина от партньорството при дигиталните машини между Ricoh и Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg), което беше обявено през пролетта на 2011.

Pro™ C901Питър Уилямс, изпълнителен директор на Ricoh Europe PLC казва: "Разработването на нашата технология и услуги се фокусира върху променящите се нужди на търговските и корпоративни печатници, за да развиват своя бизнес в печата и извън него, като в същото време подобряват ефективността и рентабилността. Щастливи сме, че тези предприятия са ни направили първи избор за цветни дигитални машини в Западна Европа като цяло, а също и номер едно в топ седем пазарите по размер: Германия, Обединеното кралство, Франция, Италия, Испания, Холандия и Швеция. Както и в бързо развиващите се пазари като Турция. 

Освен това, партньорството ни с Heidelberg става все по-силно. Доставчиците на печатни услуги инвестират в цифрови цветни листови системи в резултат на силните им дългосрочни отношения с Heidelberg и допринасят за продължаващата популярност на технологията на Ricoh сред комерсиалните печатници."

Източник: www.ricoh.com
Преведе: Мария ШабанскаФирма Кантек се е заела със сериозната задача да представлява един от световните лидери в областта на цялостните решения за производствен печат- Ricoh.

Кантек
гр. София
1619
бул. "Никола Петков" № 81
Тел.: 02 960 46 42
тел.: 0889 657 365
mtsvetanova@cantek.bg
www.cantek.bg print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама