ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh избра Cocoon, за да покаже възможностите на печатните си машини

Ricoh избра Cocoon, за да покаже възможностите на печатните си машини

Понеделник, 2 Февруари 2015 ( прочетена 1526 пъти)


Arjowiggins Graphic и Ricoh Europe създадоха общ проект за представянето на новите печатни системи Pro C9100, Pro VC60000 и Pro C7100X.

Ricoh избра Cocoon

 

Общият проект на двете компании е издаване на ексклузивен тираж на книгата „The Real Mad Men“ с цел илюстриране на развитието на технологиите и възможностите на новите цифрови печатни машини на Ricoh. 100% рециклираните Cocoon Silk и Cocoon Jet Pro хартии на Arjowiggins Graphic са избрани за печата на книгата, базирана на популярният телевизионен сериал „Mad Men“.

Корицата е отпечатана на хартия Cocoon Silk 300 грама на кв. м. на новия Pro C7110SX. Страниците са отпечатани на мастиленоструйна печатна система Ricoh InfoPrint 5000 на Cocoon Jet Pro 120 грама на кв. м.

Will Green, мениджър на дигиталния маркетинг в Arjowiggins Graphic, каза: „Разработването на хартии, подходящи за новите цифрови печатни машини на Ricoh Europe ни даде отлична възможност да осигурим предимство на клиентите им и да представи важността на употребата на рециклирани хартии в дигиталния печат. Това има много положителни резултати като намаляване на разхода на енергия, цената и емисиите, съчетани със запазване на качеството на продукта.“

Graham Moore, директор на бизнес развитието в Ricoh Europe, допълни: „Качеството на печат на книгата „The Real Mad Men“ е свидетелство за печатните технологии и иновациите на Ricoh. Повече от всякога, за днешния бизнес в областта на печата е критично да има правилните инструменти, за да осигури постоянно високо качество на продукцията. Сериите Pro C7100X позволяват а бизнеса да увеличи маржовете си и да разшири дейността си или да предложи нови цифрови услуги. InfoPrint 5000 предлага гъвкавост за производство на разнообразни продукти, включителни книги.“

Източник: earthisland.co.uk
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама