ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh купува производителя на индустриални решения за печат LAC Corporation

Ricoh купува производителя на индустриални решения за печат LAC Corporation

Неделя, 4 Ноември 2018 ( прочетена 706 пъти)


Това добавя уникална инкджет технология към индустриалните решения на Ricoh.

печат върху самолети

На снимката: система за печат върху самолети от LAC Corporation.

 

Ricoh обяви, че компанията е постигнала споразумение за закупуване на LAC Corporation. Тази компания има уникална мастиленоструйна технология, която позволява печат на триизмерни предмети като автомобили, камиони самолети и дори автомобилни гуми и стъклени бутилки. Целта на сделката е да подсили бизнеса на Ricoh с индустриален печат.

Основана през 1983, LAC има уникална технология, която може да нанася мастило с висок вискозитет от максимално разстояние 100mm. Това позволява печат върху триизмерни обекти. С помощта на тази технология LAC разработва, произвежда и поддържа индустриални печатни системи за автомобили, бутилки за природен газ и много други.През февруари тази година Ricoh представи стратегията си за растеж „RICOH Ignite,“ която заявява намеренията си да разшири клиентската си база като разшири гамата си технологии за печат. От над 40 години Ricoh разработва мастиленоструйната си технология, която днес се използва не само за офисни цели, но и в производството на рекламни материали и индустриалния печата, в различни области, включително декорация. Компанията разширява възможностите си за печат върху различни повърхности и материали, за да предложи нови възможности на клиентите си.

Инвестицията LAC е част от стратегическия план за ръст на Ricoh и една от серията стратегически инвестиции, планирани от компанията, Съчетаването на патентованата мастиленоструйна технология на LAC и технологиите на Ricoh в областта на печата и производството, ще даде нови възможности на клиентите. Ricoh планира да предлага решенията на LAC през глобалната си дистрибуторска мрежа.


Източник: ricoh.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама