ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh представи плоскопечатащия Pro TF6250 UV и Ri 1000 DTG

Ricoh представи плоскопечатащия Pro TF6250 UV и Ri 1000 DTG

Вторник, 19 Февруари 2019 ( прочетена 617 пъти)


Новият Pro TF6250 UV плоскопечатащ принтер е предназначен за дейности с ниско до средно натоварване и използва нови мастила. Ri 1000 DTG е нова машина за директен печат върху текстил.

Ri 1000 DTG

 

TF6250 има маса с размер 250х130 см и предлага скорост на печат до 130 кв. м. в час. Машината може да печата на материали с дебелина до 11 см. LED сушенето позволява печат на по-тънки материали без риск от деформации. Ricoh Pro TF6250 използва глави Ricoh, drop-on-demand технология, конфигурация с CMYK + прозрачно мастило + праймер. Разделителната способност е 635 x 1800-dpi.

Допълнителните функции включват автоматизирана всекидневна поддръжка за почистване на главите, четири вакуумни зони за фиксиране на материала, възможност за печат до края на материала, която намалява нуждата от обрязване и сензор за автоматична настройка на височината на главата.

Ri 1000 предлага пълноцветен печат с разделителна способност 1200dpi на дрехи с различни размери, цветове и материали. Машината предлага възможност за бърза смяна на типа на продукта и размерите, в които печата и подготовка „на практика не отнема никакво време“. Печатаемото поле е до 406x498mm.

Новата машина предлага по-висока резолюция и по-голяма площ на печат от Ri 3000. Ricoh казват, че тя в разработена, за да бъде лесна за употреба и има функции като автоматизирана поддръжка, управление с тъчскрийн, интегрирано интерактивно ръководство, което напомня на потребителите да извършат ръчните операции по поддръжката.

Източник: www.ricoh.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама