ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh представи Ricoh C9000s

Ricoh представи Ricoh C9000s

Понеделник, 9 Март 2009 ( прочетена 2589 пъти)


Ново, мултифункционално устройство от професионалния клас.

С Ricoh Pro C900s можете да сканирате, копирате и отпечатвате професионално изглеждащи продукти като дипляни, брошури и листовки.
 


Мултифункционалното устройство на Ricoh, разполага с отлични възможности за сканиране благодарение на Fiery Remote Scan utilities и Ricoh GW scanning utilities като и двата вида поддържат софтуерния протокол TWAIN. След като сканира отпечатъка C9000s може да го изпрати до желана от нас дестинация използвайки email, URL или FTP, mailbox и т. н.

Високата скорост и качество на печат са постигнати с използването на сървърно базирания EFI Fiery Print контролер. Благодарение на него C9000s може да предложи удобни и време спестяващи допълнения като EFI Impose, Fiery Graphic Arts Package, Standard Edition, EFI Hot Folders, Fiery Spot-On, Fiery FreeForm, а също и поддръжка на PPML и Creo VPS.
Ricoh C9000s печата с голяма степен на точност като отклонението в регистъра при печат между лицето и гърба е 0.5 мм. Подаването на листата е оптимизирано благодарение на разлистване с въздушна струя, а максималният печатаем формат е 320х450 мм. Машината печата пълноцветно с постоянна скорост от 90 стр/мин независимо от грамажа на медиата. Максимално допустимият грамаж на медиите е 300 g/m2.

В допълнение към  Ricoh C9000s могат да бъдат монтирани различни финишъри като RB5000 Ring Bind и GB5000 Perfect Bind както и стакер с обем до 10 000 листа.

Разработчиците са създали C9000s с идеята за лесна поддръжка и ремонт. Много от компонентите, от които е изградено устройството са от тип TCRU (Trained Customer Replacement Units) или компоненти, които могат да бъдат подменяни от обучени потребители, без да е нужно да имат задълбочени технически познания. В допълнение е предвидено машината да може да бъде диагностицирана дистанционно.

Препоръчителната цена от производителя за стандартно изпълнение на машината е 136 500$. За повече информация можете да посетите:  www.ricoh-usa.comИзточник: www.printingnews.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама