ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh представя най-обширното си портфолио на FESPA 2018

Ricoh представя най-обширното си портфолио на FESPA 2018

Понеделник, 19 Февруари 2018 ( прочетена 871 пъти)


Ricoh ще използва FESPA, за да подчертае как последната им вълна от иновации може да помогне на доставчиците на печат да разширят ползотворно своите услуги.

Ricoh портфолио FESPA 2018

 

На щанда си от 224 кв. м в Зала 3.1, щанд A50 в Messe Berlin, от 15 до 18 май, Ricoh ще проучи със специалисти от печатния и комуникационния бизнеси, как да отвори нов свят от възможности за  живия сектор за визуална комуникация и дисплеи.

В пет отделни зони ще бъдат демонстрирани най-новите технологии за печатащи глави,  плосък печат, широкоформатен печат, директен печат върху текстил, листов и мастиленоструен печат.

 

Ricoh портфолио FESPA 2018


Зоната за приложения и софтуерно студио, включваща широк спектър от печатни мостри от множество системи Ricoh, ще акцентира допълнителните възможности. Тя също така ще даде възможност на посетителите да проучат много нови творчески възможности.

Греъм Кенеди, ръководител в Ricoh Europe, коментира: "Развълнувани сме да представим системи от нашето непрекъснато разширяващо се портфолио. От плосък печат за декорация и иновативен разходно-ефективен печат на текстил до широкоформатен печат и нашата собствена широко приета технология за печатни глави за мастиленоструен печат - разполагаме с решения за справяне с различни предизвикателства. Нашите специалисти ще бъдат на разположение, за да помогнат на посетителите да идентифицират възможностите за приходи и да разговарят за безпроблемна интеграция, която да подкрепя ефикасен и рационализиран работен процес."

Щандът на Ricoh се намира в близост до семинарните зали и клубовете на FESPA, както и близо до главния вход. Посетителите се насърчават да проучат обширното разходно-ефективно портфолио на Ricoh и да открият как то може да им помогне да разширят бизнеса и възможностите си.

Източник: www.ricoh-europe.com
Текста написа: Пламен Давидовprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама