ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh ще демонстрират Pro C901

Ricoh ще демонстрират Pro C901

Вторник, 15 Март 2011 ( прочетена 1298 пъти)


Ricoh ще демонстрират високоскоростната си цифрова производствена система Pro C901 Graphics Arts Edition на Northprint във Великобритания

Компанията ще покаже версия на Pro C901S, оборудвана с EFI Fiery сървър, която може да печата със скорост от 90 страници в минута. Ще бъде демонстрирано и качеството на печата на пресата. Припомняме ви, че Pro C901 Graphics Arts Edition е машината, която ще бъде предлагана и поддържана и от Heidelberg, благодарение на партньорството им с Ricoh.

На щанда на Ricoh ще бъдат показани и черно-белите цифрови устройства Ricoh Pro1357EX и Pro1357. Според компанията, те са създадени, за да ускорят производството и да намалят разходите, свързани с производството. Маркетинг директора на Ricoh за Великобритания каза: „След пускането на пазара на 901 през ноември миналата година, продажбите нараснаха значително. Демонстрирането на продукта на Northprint е първата ни възможност да го покажем пред по-голяма част от графичната общност”.

Според производителя, Pro C901 Graphics Arts Edition е най-бързата машина в класа си със скорост до 90 страници А4 в минута на материали до 300 гр./кв. м. при двустранен печат. Новият тонер PxP осигурява подобрена точност, надеждност и гъвкавост на печата и качество, подобно на офсетовото. Наред с това поддръжката на машината е опростена и времето за обслужване е съкратено. Благодарение на новата библиотека с информация за материалите с автоматизирани настройки се постига висококачествен печат и се ускорява работния процес.

На щанда на Ricoh ще бъдат показани и черно-белите цифрови устройства Ricoh Pro1357EX и Pro1357. Според компанията, те са създадени, за да ускорят производството и да намалят разходите, свързани с производството.

Pro C901S

Източник: ricoh-europe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама