ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ricoh Pro C5110S получи наградата BLI 2014 PRO

Ricoh Pro C5110S получи наградата BLI 2014 PRO

Петък, 9 Май 2014 ( прочетена 1917 пъти)


Моделът е признат за най-добър от международнта независима лаборатория за тестове BLI в сегмента на цифровите печатни машини от по-нисък клас.

"Макар да има славата на мултифункционален офисен принтер, Ricoh Pro C5110S предоставя възможности за производство при ниска начална цена, което позволява на производители с по-ниски очаквани месечни обеми и по-малки бюджети да отговарят на "изискванията за печат" на широк спектър от своите клиенти”, казва Sweetnam от BLI.

 

Ricoh Pro C5110SPro C5110S има работна скорост от 80 листа/минута и може да се управлява от най-новата сървърна технология EFI Fiery. Принтерът е тестван с контролер за управление EFI E-42B и е показал впечатляващи резултати, както при къси, така и при дълги тиражи, работещ при номинална скорост с материали с тегло до 150 гр/м2 в едностранен и двустанен режим на печат върху материали с и без покритие.

В действителност, при едночасовите производствени тестове в BLI върху 80 гр/м2 A4, A3 и SRA3 медии в едностранен и двустранен режим на печат, Ricoh Pro C5110S генерира 3500 отпечатъка повече от най-близкия конкурентен модел, тестван за същия период от време. Други фактори, допринасящи за избора на Pro C5110S като носител на наградата PRO, включват качеството на изображенията, с отлично възпроизвеждане на фини линии и шрифтове, плавни полутонове и много добра последователност на цветовете по цялата повърхност върху хартии с и без покритие.

Широката гама от наличните довършителни опции включват професионално инлайн перфориране, както и изработването на книжки с Plockmatic, с възможност за обрязване на брошури до 120 страници.

В България Ricoh Pro C5110S се предлага от фирма Кантек
гр. София 1619
бул. "Никола Петков" № 81
Тел.: 0700 42 555
Факс: 02/ 960 46 06
www.cantek.bg

Профил в Полиграфия Инфо

Актуални предложения за модели на цифрови печатни машини на Ricoh можете да видите тук.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама