ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland с нови модели от серията Versa Art: Roland RE-640/ Roland RA-640

Roland с нови модели от серията Versa Art: Roland RE-640/ Roland RA-640

Сряда, 9 Май 2012 ( прочетена 2002 пъти)


Новите широкоформатните принтери от серията VersaArt от Roland са оптимално съчетание на печатаща машина от висок клас с безупречен четирицветен печат и достъпна цена. Налични са за работа с два вида мастила: екословенти и пигментни.


Машините са оборудвани с печатащи  глави от най-ново поколение. Новата, позлатена глава дава възможност за прецизен печат със седем размера на капката, като подчертава и най-фините детайли на отпечатваното изображение.

Благодарение на новият профил “Generic Vinyl High Density” се постигат  силно наститени цветове с гладки градации и копринени текстури, в резултат на което се реализира  живо, фотореалистично изпълнение на отпечатъка. За  качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на бандинга чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете.

Новата функцията „On support” позволява продължителна работа на машината, без необходимост от постоянно присъствие на персонал, благодарение на възможността да се проследяват работните операции дистанционно.

Работата в режим CMYK X 2 предлага значителна производителност на новите модели, спрямо предходните. Екосолвентаната RE-640 достига до 23.1 м2/ч. , а при RA-640, заредена с пигменти мастила, скоростта достига до 33 м2/ч! 

Осем-каналната огледална конфигурация на цветовете елиминира неравномерността, която би могла да се получи по време на двупосочното принтиране.

Широкоформатните принтери от серията VersaArt дават свобода за работа в широк кръг от приложения: дизайнерски проекти, фотографски репродукции и плакати, банери и пана, графики върху превозни средства - дълготрайни, устойчиви и висококачествени отпечатъци, предназначени за външни и вътрешни условия.

Информация и видео за модела VersaArt RE-640
Информация и видео за модела VersaArt RA-640

За повече информация потърсете:
Графика МС ЕООД
гр. София, 1330, бул. „Акад. Иван Гешов” № 2Е , сграда 3, офис 202
Тел.: 02/ 920 00 62
факс: 02/ 920 07 52
www.graphicamc.com
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина формат 50х70
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор Дигитални машини
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама