ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland с нов модел от серията SOLJET PRO IV: Roland XF- 640

Roland с нов модел от серията SOLJET PRO IV: Roland XF- 640

Сряда, 17 Април 2013 ( прочетена 1611 пъти)


В първите дни на месец април Roland DG официално представи най-новата широкоформатна печатаща машина Roland XF- 640 /1.60 м/ от високата професионална серия SOLJET PRO IV.

Машината блести с нова визия - в червено, с идеята да подчертае най-силните характеристики на модела: супер бързина съчетана с висококачествен печат, надежност и здравина, подходящи за голяма продуктивност.

Работата в режим CMYK X 2 предлага двойно по-голяма производителност спрямо предходните модели и е безспорно най-бързият представител от семейството на Роланд до момента. Екосолвентаната Roland XF- 640 достига до 102 м2/ч!

Roland XF- 640

Машината поддържа новата серия мастила на Роланд : Ecosol Max 2 - без съдържание на никел. Новата серия се характеризира с висока механична устойчивост и тригодишна гаранция при външни условия, разширена гама от ярки цветове, повишена наситеност за по-богати цветoве и нюанси, бързо съхнене за по-голяма продуктивност, както и възможност за печат върху внушителен брой материали с и без покритие. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимационен печат.

Roland XF- 640

Софтуерът за управление на машината - Roland Versa Works - е съвместим и с много други рипове, налични на пазара като: Caldera, Colorgate, Onyx, EFI, Wasatch и др.
Удобен калкулатор /функция на рипа/, прецизно изчилява консумацията на мастила за всяка конкретна задача, което е несравнимо предимство при планиране на настоящи и бъдещи проекти.

За качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на дефекти по време на печат чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете. Функцията „On support” позволява продължителна работа на машината без необходимост от постоянен персонален надзор, благодарение на възможността за дистанционно проследяване на работните операции.

Roland XF- 640

Roland XF -640 e идеален инструмент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, изложбена графика, постери и много други приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

Новата машина е отлично допълнение на другия модел от серията - 8-цветната режещопечатаща машина Roland XR -640

Roland XF- 640

За повече информация:
Графика МС ЕООД, оторизиран дилър на Roland DG Corporation за България:
София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов" 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062 факс: 02/9200752
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама