ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland DG разширява присъствието си в печата с “метални” мастила

Roland DG разширява присъствието си в печата с “метални” мастила

Сряда, 17 Февруари 2010 ( прочетена 2586 пъти)


Най-новият екосолвентен принтер на Roland DG VersaCamm VS-640, печата с метални мастила на по-голям формат (ширина на ролката 1,6 м.) от Soljet Pro III XC-540MT, който се предлага от миналия септември.

“VS-640 отваря много врати”, каза техническият директор на Roland DG за Великобритания Brett Newman. "Той е идеален за добавяне на метален ефект към стикери за брандиране на автомобили, а ширината от 1,6 метра позволява отпечатване на стикери за предни капаци и други големи площи без нужда от напасване и съединяване."

Рециркулацията на мастилата, същата като използваната в 540MT, предпазва пигментите в металните и бели мастила от утаяване. Клиентите могат да избират между три спецификации на машината. Като допълнение към CMYK с метални мастила и бяло мастило, машината може да бъде снабдена с CMYK, светъл циан, светла магента и бяло за висококачествен печат в широка гама. Има и възможност за оборудване с два комплекта CMYK с цел по-висока производителност.

Машината използва нова печатаща глава, която осигурява капки с променливи размери и  разделителна способност от 1 440 dpi.  Системите за печат с метални, бели и високочувствителни цветови конфигурации са управлявани от последната четвърта версия на VersaWorks RIP и системата за симулация на допълнителни цветове Roland Color System. Тя включва цветова библиотека с 512 метални тона, включваща злато, сребро и бронз. Библиотеките могат да се интегрират в софтуера за предпечат, което прави принтера особено подходящ за печат на пробни серии опаковки.

Roland DG VersaCamm VS-640
Текста написа: Мартин Новев

Източник: www.rolanddg.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама