ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Roland DGA пуска на пазара индустриален флатбет UV принтер

Roland DGA пуска на пазара индустриален флатбет UV принтер

Вторник, 28 Октомври 2014 ( прочетена 2553 пъти)


Плоскопечатният принтер VersaUV LEJ-640FT UV-LED може да печата върху материали до 152 мм и тегло до 100 кг. Roland демонстрира LEJ-640FT, заедно с други нови продукти на SGIA 2014 Expo, състояло се от 22 до 24 октомври в Лас Вегас.

VersaUV LEJ-640FT UV-LED

 

Работната маса на UV флатбет LEJ-640FT е с размери 1626 мм широчина и 2489 мм дължина. Машината е с изцяло стоманена рамка , което намалява вибрациите, а регулируемите водачи, с които е снабдена осигуряват прецизна регистрация. Зонираният вакуум на масата е с оптимизирано засмукването, с цел подобряване работата с материали с различни размери. Двойните стъпкови двигатели на LEJ-640FT са свързани със зъбна рейка гарантираща точен печат.

В допълнение към CMYK мастилата, LEJ-640FT предлага бяло мастило и лак за POP дисплеи, картини, архитектурни знаци и двустранни знаци с високо визуално въздействие и уникални ефекти. ECO-UV мастилата на Roland се фиксират към широк диапазон от третирани и нетретирани материали с изключителна цветова гама. Патентованата система на Roland за автоматична циркулация на мастилото (Automated Ink Circulation System) предотвратява излишното подаване на мастило и минимизира отлагането на пигментите. UV принтерът LEJ-640FT се управлява чрез EZ Controller с лесен за употреба интерфейс. Той е програмиран да осигурява точност на регистъра на печат и при регулиране на височината на печатащата глава от 0.02-0.03 мм .

Подобно на други принтери от серията VersaUV на Roland, новият принтер може да печата с резолюция 1440 x 1440 dpi, с плавни градации, супер фини детайли и отчетлив текст. LEJ-640FT се предлага в комплект с мощният VersaWorks RIP софтуер, който включва Roland Color System и PANTONE библиотеки за съвпадение на спот цветове.
Допълнителните функции в LEJ-640FT включват двойни сензори за автоматично откриване на дебелината на материала и защита на печатащата глава, плюс водач с кръстосан лазер за прецизна селекция на базовата точка.

Плоският принтер VersaUV LEJ-640FT е с двугодишна гаранция и поддръжка от Roland. Притежателите и ползвателите на машини Roland могат да се възползват от полезните ресурси, достъпни чрез Roland Academy, включително уебинари, видео и практически инструкции, обхващащи всичко - от основните функции на принтера до модерни приложения и производствени техники.

Източник: whattheythink.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама