ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet STAHLS’ пусна на пазара няколко нови материала за аплкикация на плат

STAHLS’ пусна на пазара няколко нови материала за аплкикация на плат

Вторник, 17 Януари 2012 ( прочетена 1973 пъти)


Четири нови флекс материали от серията CAD-COLOR на американската компания STAHLS’.

Материалите са подходящи за еко-солвентен печат, рязане по контур и за последваща апликация върху тениски, работни облекла и др.

CAD-COLOR Glow in the dark printable e флекс с фото-луминисцентен ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат, който за определено време след осветяване продължава да свети в тъмното, както подсказва името му.
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Glow in the dark е материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът придава „живот“ на дизайна от щампата ви на тъмно благодарение на фото-луминисцентния ефект, подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи.
Приложение:
Glow in the dark материалът е приложим за апликации върху 100% полиестерни, памучни и памучно-полиестерни тъкани. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
     
CAD-COLOR Silver printable е флекс с метално-отразителен ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Silver е материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът се отличава с голям блясък и металик ефект на изображението, подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи.
Приложение:
Silver материалът е приложим за апликации върху 100% полиестерни, памучни и памучно-полиестерни тъкани. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
Необходимо е използване на *транспортно термоустойчиво фолио.
     
CAD-COLOR Premium Print PU е тънък и разтеглив полиуретанов материал с матов ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 0,5м
Характеристики:
CAD-COLOR® Premium Print е бял PU материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът се отличава със силна разтегливост и еластичност на щампата, непрозрачност, висока резолюция на отпечатаното и апликирано изображение, живи и плътни цветове. В зависимост от използвания предпазен лист по време на трансфера, може да получите брилянтен цвят с матов или гланцов отенък.
Приложение:
PU Premium Print материала е приложим за апликирине върху 100% памучни тъкани, 100% полиестерни тъкани, тъкани със смесен състав от памук/полиестер и др. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
    
CAD-COLOR Sportsfilm е материал за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Характеристики:
CAD-COLOR Sportsfilm е полиуретанов материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът е фин и еластичен (88 микрона), подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи и се отличава с висока и плътна резолюция на изображението, живи и ярки цветове, много добро възпроизвеждане на skin тонове (човешка кожа), бързо съхнене на мастилата след печат, мек е на пипане след апликация, не се разпуква, бели или отлепя при разтегляне/опъване на дрехата.
Приложение:
Sportsfilm материалът е приложим за апликиране върху 100% полиестерни, памучни памучно-полиестерни тъкани, бленди от ликра, спандекс, найлон, найлонови плетки, найлонови мрежи, сатенени тъкани и др. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 60°C.

*Транспортното фолио може да бъде използвано до 5-6 пъти за вдигане на дизайна. Също така, в зависимост от дизайна използването на транспортно фолио може да бъде избегнато.

Материалите се предлагат от фирма Адком.
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама