ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Scodix обяви, че моделът E106 ще бъде пуснат на пазара от декември 2017 г

Scodix обяви, че моделът E106 ще бъде пуснат на пазара от декември 2017 г

Неделя, 10 Декември 2017 ( прочетена 877 пъти)


Следващите машини са планирани да бъдат инсталирани в ЕС и САЩ през първото тримесечие на 2018.

 

Scodix E106

 

Клиенти можеха да видят наградената B1 машина за цифрово облагородяване на печатната продукция на живо по време на Open House от 4 до 6 декември 2017 г. в обекта на Gundlach Packaging Group в Йорлингхаузен, Германия. На събитието, Scodix посрещна Alvise Cavalari, мениджър Корпоративна технология за опаковки в Nestlé, който говори за значението на опаковката, как нуждите на веригата за доставки бързо се развиват и как това от своя страна води до промяна в начина на производство на картонени опаковки.

Gundlach Packaging Group е първата компания в Европа, която инсталира Scodix E106 Digital Enhancement Press за бета тестове. Scodix E106 направи своя дебют на drupa 2016 и бе разработена специално, за да достави решения за облагородяване на преработвателите на опаковки от картон, които се нуждаят от формат 1060 х 760 mm. Множество приложения за първокласно качество се доставят с една платформа, включително Scodix Foil, Scodix Sense, Scodix Spot, Scodix Variable Data и Scodix Cast & Cure, всички от които са ексклузивни за Scodix и осигуряват ясни предимства за преработвателите на опаковки от картон да увеличат маржовете на печалбата.

Собствениците на марки могат да създават зашеметяващи продукти, като използват фолио върху фолио, добавяйки Scodix Sense ефекти върху фолио или персонализирайки с Scodix Variable Data Sense или Scodix Variable Data Foil - ефекти, които преди това не бяха постигани на този пазар.

Главният изпълнителен директор на Scodix, Roy Porat, каза: "Радваме се, че напредваме в търговската фаза, като продължаваме да работим според графика, очертан през 2016 г. Печатарите и преработвателите, инвестиращи в Scodix E106, ще могат да затвърдят конкурентното си предимство с услуги с добавена стойност, които наистина могат да „презаредят“ марките. Форматът B1 носи всички предимства на цифровото облагородяване, което понастоящем се използва в търговския пазар и ни доближава до нов стандарт в облагородяването на опаковките.“

Източник:  www.graphicrepro.co.za
Текста написа: Пламен Давидовprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама