ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Scodix Ultra Pro с Foil получи технологична награда InterTech

Scodix Ultra Pro с Foil получи технологична награда InterTech

Петък, 11 Август 2017 ( прочетена 1142 пъти)


Този продукт позволява на доставчиците и клиентите им да направят продуктите си по-атрактивни чрез печат с метално фолио.

 

Scodix Ultra Pro с Foil

 

Scodix спечели технологична награда InterTech за 2017. Тя се присъжда от Printing Industries of America и отличава технологични иновации в графичната индустрия. Дигиталната печатна машина Scodix Ultra Pro с Foil трансформира аналоговия процес, който отнема много време и е скъп и позволява на потребителите да правят продукцията си по-атрактивна чрез печат с фолио с живи цветове. С помощта на цифровия работен процес на Scodix печатниците могат сами да печатат с фолио, без да се налага да използват подизпълнители и да плащат за дълги и скъпи подготовки.

Със Scodix Foil, потребителите могат да печатат и персонализирана информация с метално фолио. Това приложение доказано генерира големи печалби и позволява на потребителите да персонализират всяко копие от тиража. Печат на различни имена, директна поща, пощенски картички или променливи графични мотиви – всеки лист с печат с фолио може да бъде съвършено различен от следващия.

„Съдиите бяха поразени от уникалността на няколко приложения на Ultra Pro, като способността на системата да печата Брайлово писмо, кристали за декорация на продукти и драматични триизмерни изображения с холографски ефект,“ каза Jim Workman, вицепрезидент на центъра за технология и изследвания на Асоциацията на печатната индустрия в Америка. „Използването на декорация в опаковките от високия сегмент се развива бързо, до голяма степен благодарение на възможността за прилагане на фолио и други типове облагородяване в рамките на напълно дигитален работен процес.“

Източник: labelandnarrowweb.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама