ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen вече доставя Platerite Ultima 40000

Screen вече доставя Platerite Ultima 40000

Четвъртък, 22 Януари 2009 ( прочетена 1741 пъти)


Screen обяви, че CTP експонаторът за много големи формати Platerite Ultima 40000, който беше представен на Drupa 2008, вече се доставя.

Машината е разработена специално за да обслужва 80-страничната ролна преса MAN Roland Lithoman IV, но ссъщо така е подходяща за листови и ролни офсетови печатни машини в различни области – печат на рекламни материали, списания, книги, опаковки.

Системата има претенции да притежава гъвкавостта и производителността на Platerite Ultima 36000, но може да експонира по-големи пластини, с размер до 2,280 x 1,600mm. Способността да зарежда едновременно две по-малки пластини я превръща в един от най-бързите B1 експонатори на пазара, наред с Ultima 36000 и Ultima 24000, казват от Screen.

Технологията, използвана за производството на серията Ultima осигурява постоянно високо качество, дори с най-високата разделителна способност на най-големия размер пластини.
Ultima 40000 се предлага с различни технологии за зареждане на пластини, които гарантират постоянно захранване на CTP устройството и автоматично отстраняват хартиите между пластините. Според Screen системата за автоматична перфорация на пластините гарантира отлично съвпадане на цветовете при печат и така спестява стотици часове годишно от настройки на пресата.

Източник: screeneurope.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама