ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen вече доставя Platerite Ultima 40000

Screen вече доставя Platerite Ultima 40000

Четвъртък, 22 Януари 2009 ( прочетена 1684 пъти)


Screen обяви, че CTP експонаторът за много големи формати Platerite Ultima 40000, който беше представен на Drupa 2008, вече се доставя.

Машината е разработена специално за да обслужва 80-страничната ролна преса MAN Roland Lithoman IV, но ссъщо така е подходяща за листови и ролни офсетови печатни машини в различни области – печат на рекламни материали, списания, книги, опаковки.

Системата има претенции да притежава гъвкавостта и производителността на Platerite Ultima 36000, но може да експонира по-големи пластини, с размер до 2,280 x 1,600mm. Способността да зарежда едновременно две по-малки пластини я превръща в един от най-бързите B1 експонатори на пазара, наред с Ultima 36000 и Ultima 24000, казват от Screen.

Технологията, използвана за производството на серията Ultima осигурява постоянно високо качество, дори с най-високата разделителна способност на най-големия размер пластини.
Ultima 40000 се предлага с различни технологии за зареждане на пластини, които гарантират постоянно захранване на CTP устройството и автоматично отстраняват хартиите между пластините. Според Screen системата за автоматична перфорация на пластините гарантира отлично съвпадане на цветовете при печат и така спестява стотици часове годишно от настройки на пресата.

Източник: screeneurope.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама