ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen поставя акцент върху W3200UV на Fespa

Screen поставя акцент върху W3200UV на Fespa

Вторник, 18 Март 2014 ( прочетена 1228 пъти)


Компанията ще използва шоуто, за да демонстрира възможностите на най-новото допълнение към широкоформатната си продуктова линия Truepress Jet range - W3200UV.

W3200UV на Fespa

 

Screen ще проведе демонстрации на щанда си. Там машината ще произвежда материали за различни приложения, включително високоскоростен лентикулярен печат и продукти с няколко слоя печат. Truepress Jet W3200UV е разработен от Screen съвместно с Inca Digital. Той е широкоформатна машина с високо качество и продуктивност, ориентирана към печатници, които искат да подменят принтерите си с ниска скорост на печат.

Възможностите на машината за многослоен печат позволяват производство на продукти с печат на до осем слоя за използване за реклами със задно осветление и комбинирани решения за работа през деня и нощта. Президентът на Screen Europe Brian Filler каза: „Fespa предлага перфектна възможност да демонстрираме значителната гъвкавост на иновативния W3200UV за производство на реклами със задно осветление, дисплеи за търговски обекти и табели. Тези възможности са съчетани с добра възвръщаемост на инвестицията.”

Производителят допълни, че възможността за произвеждане на продукти с висока добавена стойност, като лентикулярен и многослоен печат с „атрактивна от търговска гледна точка“ скорост прави W3200UV най-гъвкавата машина в класа.

W3200UV може да печата на твърди и гъвкави материали с размери до 3,2x1,6 м и максимална дебелина от 50 мм със скорост 85 кв. м. в час.

Източник: screeneurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама