ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen представиха две версии на Truepress Jet520

Screen представиха две версии на Truepress Jet520

Понеделник, 31 Май 2010 ( прочетена 1531 пъти)


Screen представиха две нови версии на печатната система Truepress Jet520 - най-успешната ролна мастиленоструйна преса в света.

Едноцветната версия Truepress Jet520EX е предназначена за печат по заявка и пощенски кампании, както и за печат на книги. Пълноцветната Truepress Jet520 CP съчетава висока разделителна способност от 720 x 720 dpi с цена, която според производителя, ще привлече клиенти с по-малък обем работа.

Едноцветния Truepress Jet520EX, предлага скорости до 128 метра в минута и разделителна способност от 720 x 360 dpi. Машината осигурява качествено възпроизвеждане на полутонови изображения и текст. Тя позволява на печатниците голяма гъвкавост при изработка на книги по заявка.

Пълноцветната система Truepress Jet520 CP е ролната мастиленоструйна преса с най-висока разделителна способност на пазара. Тя възпроизвежда ярки, висококачествени изображения и ясен текст. Това я прави подходяща за поръчки, които обикновено се печатат с офсетови технологии, както и за типичните за цифровия печат изделия.

Цената на Truepress Jet520 CP е насочена към печатници, които са преценили, че месечното им натоварване е твърде малко, за да оправдае покупката на висококачествена производствена цифрова преса. Според производителя Truepress Jet520 CP е подходяща за всеки доставчик на печатни услуги, който реализира повече от един милион отпечатъка месечно.

Truepress Jet520 се предлага в конфигурация за двустранен печат с един или два печатащи модула - SED (single engine duplex) или DED (double engine duplex).  Скоростта им на печат на SED версията е 420 цветни отпечатъка в минута (64 метра в минута). Това я прави подходяща за натоварвания от един милион отпечатъка месечно, но може да отпечата до 5 милиона. При нужда е лесно да се добави втори модул, който да увеличи скоростта при цветен печат до 1680 отпечатъка в минута (128 метра в минута).

Truepress Jet520 CP

Източник: www.screeneurope.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама