ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen представиха Truepress Jet1600UV-F

Screen представиха Truepress Jet1600UV-F

Четвъртък, 17 Септември 2009 ( прочетена 1857 пъти)


Screen представиха висококачествената печатна система със светодиодна технология за сушене на мастилата Truepress Jet1600UV-F на Print '09.

Truepress Jet1600UV-F предлага пълноцветен печат с ярки цветове за табели и знаци. Неговите усъвършенствани функции значително улесняват производството на продукти със задно осветление, широкоформатни плакати, табели и други изделия за рекламния бизнес. Truepress Jet1600UV-F печата изображения с ширина до 1,602 mm и дължина до 3,100 mm. Скоростта на печат е до 13 кв. м. Машината поддържа широка гама от медии с дебелина до 50 mm.
 
Високата производителност на машината до голяма степен се дължи на технологията на сушене на мастилата с ултравиолетова светлина. Тя се осигурява от светодиодите, като при процеса се отделя много малко топлина, като по този начин значително се увеличава броят на материалите, подходящи за печат. В списъка влизат термочувствителни материали като PVC, акрилни и полистиренови панели. Светодиодният източник на ултравиолетова светлина намалява и енергийната консумация на устройството.Източник: wideformatonline.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама