ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Screen ще демонстрира Truepress Jet520

Screen ще демонстрира Truepress Jet520

Вторник, 10 Февруари 2009 ( прочетена 1725 пъти)


Truepress Jet520 е пълноцветна мастиленоструйна система за печат с персонализирана информация, предназначена за вестници, книги и рекламни материали.

Машината ще бъде демонстрирана на Hunkeler Innovation Days в Люцерн, Швейцария от 16 до19 февруари. На изложението Screen ще покаже SED (single engine duplex) версията на Truepress Jet520 в действие, докато отпечатва копия от 160 странична книга с цветен текст, снимки, илюстрации и тонирани карета. Screen твърдят, че печатът ще отнеме по-малко от 2 минути на копие.

След това книгата ще бъде набрана и залепена с корица, отпечатана на Truepress 344 и довършена от специалист, който ще присъства на изложението. Truepress Jet520 също така ще отпечата различни видове рекламни материали и други мостри.

Screen вярват, че Truepress Jet520 е добра алтернатива за печат на книги и че тя ще се се настани в нишата за печат на къси тиражи и единични бройки цветни книги. Компанията допълва, че пазарният дял на този сегмент бързо се увеличава.

Мастиленоструйната технология може да осигури по-ниска цена на копие от тази на тонер-базираните устройства. Truepress Jet520 претендира да има най-високата резолюция сред мастиленоструйните цифрови преси. Тя има разделителна способност 720 точки на инч.

Jet520 може да бъде ефективен при обем на работата от два милиона удара на месец. Тя е способна да осъществи над 10 милиона месечно, когато нуждите на производството нараснат. Възможно е и две машини да работят заедно, увеличавайки скоростта при двустранен печат (Dual Engine Duplex). Двете комбинирани машини ще могат да печатат двустранно на лист с максимална ширина 520mm при обявена скорост до 1,680 удара в минута.

Източник: screeneurope.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама