ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ScreenPro 2.0 от Global Graphics

ScreenPro 2.0 от Global Graphics

Неделя, 22 Юли 2018 ( прочетена 603 пъти)


Global Graphics показа втора версия на ScreenPro. Той използва нова PrintFlat технология, която компенсира вариациите в плътността, които могат да влияят на високоскоростният мастиленоструен печат.

ScreenPro 2.0

 

ScreenPro е система за растеризиране, която повишава качеството на инкджет печата. Той се справя софтуерно с много от проблемите, характерни за този вид печат, чието механично коригиране може да бъде сложно и скъпо. Той се предлага като компонент, който генерира файловете в папки или ги подава директно на системата за печат.

Целта на новата технология е да намали неравномерните резултати при мастиленоструен  печат, които са причинени от вариации в инкджет глава, разлики в представянето на отделни глави или са резултата от износване на главата. ScreenPro 2.0 контролира независимо всяка дюза, което според компанията гарантира намаляване на зърнистостта и възпроизвеждане на равни тонове.  

Системата може да бъде добавена към нови или съществуващи мастиленоструйни системи. Непостоянната плътност на мастила може да създаде видим бендинг в мастиленоструйния печат. PrintFlat компонентът на ScreenPro 2.0 коригира това като автоматично коригира волтажа на главите – процес, който може да отнеме много време и да повреди главите, ако се прави ръчно.

ScreenPro 2.0 може да изпраща информация за растеризирането на машината в реално време при производствени скорости. Новата версия е до три пъти по-бърза от първата и е подходяща за печат на персонализирана информация. Софтуерът предлага различни модели на обработка, като според производителя в 80% от случаите качеството на печат е по-високо, отколкото с настройките по подразбиране.

ScreenPro 2.0  има и възможностите на предишната версия, сред които са редуциране на различни дефекти, характерни за инкджет технологията.  Системата може да използва приложения на Global Graphics, за да се справи с различни специфични дефекти – като поява на петна при печат, при печат на медии, които не попиват.

Източник: globalgraphics.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама