ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ScreenPro 2.0 от Global Graphics

ScreenPro 2.0 от Global Graphics

Неделя, 22 Юли 2018 ( прочетена 760 пъти)


Global Graphics показа втора версия на ScreenPro. Той използва нова PrintFlat технология, която компенсира вариациите в плътността, които могат да влияят на високоскоростният мастиленоструен печат.

ScreenPro 2.0

 

ScreenPro е система за растеризиране, която повишава качеството на инкджет печата. Той се справя софтуерно с много от проблемите, характерни за този вид печат, чието механично коригиране може да бъде сложно и скъпо. Той се предлага като компонент, който генерира файловете в папки или ги подава директно на системата за печат.

Целта на новата технология е да намали неравномерните резултати при мастиленоструен  печат, които са причинени от вариации в инкджет глава, разлики в представянето на отделни глави или са резултата от износване на главата. ScreenPro 2.0 контролира независимо всяка дюза, което според компанията гарантира намаляване на зърнистостта и възпроизвеждане на равни тонове.  

Системата може да бъде добавена към нови или съществуващи мастиленоструйни системи. Непостоянната плътност на мастила може да създаде видим бендинг в мастиленоструйния печат. PrintFlat компонентът на ScreenPro 2.0 коригира това като автоматично коригира волтажа на главите – процес, който може да отнеме много време и да повреди главите, ако се прави ръчно.

ScreenPro 2.0 може да изпраща информация за растеризирането на машината в реално време при производствени скорости. Новата версия е до три пъти по-бърза от първата и е подходяща за печат на персонализирана информация. Софтуерът предлага различни модели на обработка, като според производителя в 80% от случаите качеството на печат е по-високо, отколкото с настройките по подразбиране.

ScreenPro 2.0  има и възможностите на предишната версия, сред които са редуциране на различни дефекти, характерни за инкджет технологията.  Системата може да използва приложения на Global Graphics, за да се справи с различни специфични дефекти – като поява на петна при печат, при печат на медии, които не попиват.

Източник: globalgraphics.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама