ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Seiko I Infotech анонсираха новата фамилия TERIOSTAR LP-1020

Seiko I Infotech анонсираха новата фамилия TERIOSTAR LP-1020

Сряда, 19 Декември 2007 ( прочетена 1920 пъти)


Seiko I Infotech анонсираха шестото поколение на LED широкоформатни инженерни копирни машини. Новата фамилия на Teriostar™ издига висококачествения печат на следващо ниво.

Тези прецизно конструирани машини с монохромен или цветен скенер се предлагат в два модела. Единият е мрежови мултифункционален скенер/копир/принтер с една ролка, LP-1020S MF-1R и е с монохромен скенер.
Другият модел LP-1020L MF-2R е мултифункционално устройство скенер/копир/принтер с две ролки и опционално – цветен скенер. Цветният скенер предлага множество възможности за управление на интегрирания черно-бял принтер, а също така и на допълнителни цветни inkjet плотери. Това е най-доброто решение за паралелно сканиране и принтиране (scan to print).
Всички модели предлагат висока скорост на печат от 4.8л.м за минута (3.6 A0 ppm) с реална оптична резолюция от 600dpi. Фамилията Teriostar™ осигурява  принитране с невероятни плътност на черното, прецизност и високо качество на копието. Лесната смяна на блока с барабана от оператора и малката площ, която заемат в офиса правят Teriostar LP-1020 идеалното решение при избора на широкоформатна инженерна машина.

Продажбата, маркетинга и дистрибуцията на машини от SEIKO се извършва от ТЕПЕДЕ България ЕООД. Машините могат да бъдат доставени в България от Януари 2008.

Seiko I Infotech Inc. е водеща компания за широкоформатни печатни технологии и е филиал на Seiko Instruments Inc. със седалище в Chiba, Япония. SIIT разработва и произвежда прецизни широкоформатни печатни системи за рекламния, графичния, CAD и GIS бранш, подсигурявайки индустриална продуктивност и качество на изображенията. SIIT със световната се дистрибуторска и дилърска мрежа, предлагат цялостни решения за печат, включващи широкоформатни машини, мастила, софтуер, инсталация и поддръжка.Лесна смяна на касетата с барабана от оператораВсички операции се извършват от предната страна на машинатаМодел с две ролки и цветен скенер

За повече информация: www.tepede-bg.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн

Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн

Общи работници /хамали/ за хамалски труд
гр. София
фирма Хамали София ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама