ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Siegwerk придоби Van Son Liquids

Неделя, 29 Октомври 2017 ( прочетена 1065 пъти)


В прессъобщение, разпространено до медиите, Siegwerk обяви придобиването на една от водещите компании в Холандия Van Son Liquids, като по този начин има за цел да обогати своето портфолио от мастила на водна основа за хартиени и картонени медии.

 

Siegwerk придоби Van Son Liquids

 

Придобиващата компания е един от водещите международни доставчици на печатарски мастила за опаковки и етикети, докато холандската компания Van Son Liquids има 25 годишна история в производството на подобни материали в областта на флексо печата и гравюрата. Сделката включва прехвърляне на цялото техническо ноухау, продуктово портфолио и производствено оборудване, като Siegwerk се ангажира да запази марката AquaBase+. Van Son запазва правото да продължи да произвежда и доставя на световния пазар своя бранд за мастила, насочени към офсетовия печат.

Придобиването е поредната стъпка в стратегическата инвестиционна програма на Siegwerk, целяща налагането на компанията като доставчик на пълен набор от услуги за пазара на опаковки. Страните се споразумяха да не разкриват допълнителни финансови детайли по сключената сделка.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.siegwerk.com


Печатарски мастила за опаковки и етикети на компанията Van Son Liquids в България се продават от Полистор ООДprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама