ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet SignLab – софтуер обхващащ процесите от дизайн до печат и рязане

SignLab – софтуер обхващащ процесите от дизайн до печат и рязане

Понеделник, 21 Август 2017 ( прочетена 1157 пъти)


През последните 25 години разработеният от CADlink софтуер SignLab е един от най-предпочитаните продукти за производителите на табели и рекламни продукти, обединявайки на едно място почти всичко необходимо за целта – дизайн, печат и рязане.

софтуер обхващащ процесите от дизайн до печат и рязане

 

Решението е подходящо, както продукти върху на винил, така също и за лазерно или 3D гравиране. В последната 10-та версия са включени над дузина нови възможности, фокусирани върху продуктивността, дизайна и свързаността. Сред най-специфичните нововъведения са скрипта за символи, позволяващ работа на всички съществуващи езици, както и интуитивната работа със слоеве. Максималното оползотворяване на площта върху медията при широкоформатен печат на контурни обекти е гарантирано от автоматизирана вградена опция. Потребителите имат достъп до библиотека с 1 милион клипарт изображения, инструмент за специални ефекти, както и възможност за работа с най-новите цветови палитри по Pantone, включително от метализирани такива. Решението поддържа и работа с над 30 вида баркодове.В SignLab могат да се импортират PDF, SVG и много други широко използвани файлови формати, включително CDR X8 и STL (3D формат за печат). Софтуерът поддържа работа с почти всички големи производители на машини за печат и рязане.

SignLab V10 работи, както под 32 битова, така и под 64 битова операционна система Windows 10, 8 или 7. Решението е разделено на модули, като цените варират от 450 евро на частта за дизайн, до 2200 евро за пълната версия.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.cadlink.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама