Промимекс." />
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Strip Clip технологията ще се предлага и у нас

Strip Clip технологията ще се предлага и у нас

Четвъртък, 20 Октомври 2005 ( прочетена 1824 пъти)


Strip Clip технологията при производство на отпадни щанцформи ще бъде въведена за първи път в България от фирма Промимекс.

Новината бе съобщена на проведения семинар, на тема „Отпадни щанцформи –  производство, видове, нови технологии”. Събитието се проведе в в хотел „Витоша”, в София и се водеше от г-н Стефан Вукович от австрийската фирма ВАЛД.Какво представлява технологията Strip Clip.Двата основни елемента, осъществяващи технологията са Strip Forks и Strip Clip.
Strip Forks е във формата на вилица и в краищата си е заострен. Закрепва се без допълнителни скрепителни елементи в прорязан вече канал, в горната дъска на отпадната щанца. Strip Clip е от специален еластичен материал и се закрепва в долната дъска, отново без скрепителни елементи, в предварително прорязан канал.При движението си надолу, Strip Forks огъва Strip Clip избутва прорязаният от щанцата отпадък и  с помощта на специално зъбче в края на Strip Forks, го избутва надолу. В опредлено положение на Strip Forks, Strip Clip възстановява първоначалното си положение и е готов отново за действие.
Технологията е подходяща за високи скорости, до 12 000 удара в час. Дълготрайността на еластичния елемент е от 600 000 до 1 000 000 удара и зависи от абразивността на материала. Предимствата на Strip Clip са: непрекъснат процес на работа, кратко време за настройки и високо качество.

За фирма Промимекс:
Промимекс е търговска фирма, специализирана в доставка на щанцоващи машини, технология, екипировка и консумативи за тях, както и на технология, машини и консумативи за проиводство на щанц-форми. Фирмата е на пазара в България от 1996 г. и работи с водещи производители в съотвените индустрии като Сандвик Швеция, Апел Германия, Ченъл Англия, Стелин Холандия и др. Промимекс е официален дистрибутор на Сандвик и Ченъл за България.

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама