ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Suitcase Fusion 5 от Extensis

Suitcase Fusion 5 от Extensis

Сряда, 10 Юли 2013 ( прочетена 1578 пъти)


Последната версия на софтуера за управление на шрифтове предлага поддръжка на най-новото от Adobe Creative Cloud, автоматична активация и панел, който се интегрира в приложенията.

Suitcase Fusion 5 от Extensis
Нова функция QuickComp позволява моментално генериране на документи, които показват различни комбинации от шрифтове в Suitcase Fusion. Обновената функция QuickMatch позволява по-бързо откриване на шрифтове, подобни на зададения, както в локална колекция от шрифтове, така и в мрежови колекции като WebINK и Google Web Fonts.

Интеграция в Creative Cloud

Новата функция за автоматична активация, съчетана с плъгин, който се появява като панел в приложенията от Adobe Creative Cloud позволява на потребителите на Suitcase Fusion 5 незабавен достъп до всички достъпни шрифтове и набори шрифтове. Технологията Font Sense автоматично идентифицира, открива и активира шрифтовете, използвани в документа. Това се случва без посетителя да се сблъска с диалогов прозорец, който го предупреждава за липсващи шрифтове.

QuickComp

QuickComp е функция, която намалява времето и усилията нужни за тестване на шрифтове в процеса на разработка на дизайна. Тя позволява на потребителите да визуализират комбинации от шрифтове една до друга директно в средата на Suitcase Fusion с помощта на предварително подготвени шаблони.

Достъп до мрежови шрифтове

Suitcase Fusion 5 предлага интеграция с услугите, които предлагат мрежови шрифтове WebINK и Google Web Fonts. Така шрифтовете от тях се появяват в панела на приложението, който е интегриран в CC програмите. Това осигурява достъп до над 6500 мрежови шрифта.

QuickMatch

Функцията QuickMatch е обновена и дава по-бързи и точни резултати при търсене на подобни шрифтове. Тя включва пълна база данни с уникални данни за всеки шрифт. Така дизайнерите могат да търсят подобни шрифтове в своите колекции или в мрежовите колекции.

Suitcase Fusion 5 от Extensis

Източник: extensis.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама