ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Summa купи CadCam Technology и разширява дейността си в режещите и лазерни технологии

Summa купи CadCam Technology и разширява дейността си в режещите и лазерни технологии

Вторник, 16 Октомври 2018 ( прочетена 783 пъти)


Summa и CadCam Technology, експерт в новаторски лазерни технологии за текстилната индустрия се обединиха. Summa придоби CadCam Technology и дъщерната GS UK, за да засили позицията си като производител на довършително оборудване за печат. Заедно двете компании ще предложат още по-добри решения на клиентите си.

Summa купи CadCam Technology

 

CadCam Technology е британска компания, която разработва и произвежда усъвършенствани системи за лазерно рязане и гравиране. CCT има и голям опит в разработване на софтуер и е сред пионерите във въвеждането на визуални системи за контрол и разпознаване чрез камера в довършителното оборудване. Основните пазари са производството на широкоформатни рекламни материали, облекла и декорации за дрехи. Основните ѝ клиенти са в областта на производството на автомобили, слънчеви панели, спортно облекло и обувки.

„Отчетохме значителен растеж на Summa в последните години и присъединяването на CCT е важно събитие за нас,” каза Erwin Vandousselaere, изпълнителен директор на Summa.

„Начинът, по който Summa и CCT се допълват е забележителен и CCT са много опитни и иновативни в областта на дрехите. Заедно ще сме по-силни и ще постигнем растеж.“
Специализацията на CCT е да предлага персонализирани решения, базирани на продуктовата си гама и технология. Summa са доказали способността си да разработват серии висококачествени продукти.

„Със Summa, съм напълно убеден, че CCT ще продължи да развива световната си дистрибуторска мрежа и способности за маркетинг и продажби,“ каза John Bell, основател на CCT и GS UK. „Ние работим заедно от началото на 90-те, оттогава CCT използва контролери на Summa, а Summa – софтуер на CCT. Това прави Summa идеален партньор за развиване бизнеса ни.“

Чрез сливането, Summa увеличава технологичните си ресурси в печатната индустрия с фокус върху текстила във всеки ключов регион на света. Амбицията на компанията е да се концентрира върху географска експанзия, както и да представи нови продукти. След време, гамата на Summa ще бъде обогатена с модерна лазерна производствена линия.

Източник: пресинформация на Summa
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама