ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери

Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери

Вторник, 12 Май 2009 ( прочетена 1678 пъти)


Sun Chemical ще демонстрира мастилата за широкоформатни цифрови пвчатни машини ESL (Ecosol Light) и Ultima на FESPA Digital Europe в Амстердам

Двата продукта са допълнение към продуктовата линия Streamline, която ще бъде представена от Sun Chemical. Тя се състои от висококачествени мастила, базирани на солветни, маслени и водни технологии за широк спектър от широкоформатни принтери.

Мастилата са създадени по начин, който гарантира, че имат подобен цвят и физически характеристики с тези на оригиналния производител. Така ще могат да бъдат използвани съществуващите цветови профили и настройки на печатните машини.

Мастилата ESL са разработени специално за широкоформатни принтери, производство на Roland. Всички мастила имат технически и производствени качества, които съответстват на оригиналните мастила като добри качества за дозиране през дюзите, ниска консумация на енергия при сушене, добро прилепване и устойчивост на химическо въздействие.

Мастилата  Ultima са създадени за широкоформатните принтери Mimaki JV33 и са съвместими и с Mimaki SS21. Те са негорими, безопасни, имат добро прилепване към широк обхват от медии и могат да осигурят на потребителите си значително намаляване на разходите.


Източник: sunchemical.com

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама