ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Suprasetter H105 във Фатум

Четвъртък, 12 Април 2007 ( прочетена 2657 пъти)


От началото на март месец, във фирма Фатум е в експолоатация Suprasetter H105 на Heidelberg. Термалното CTP работи с пластини, формат от 70 до 105 см. Високата му производителност, до 30 пластини на час позволява да се произвеждат над 240 пластини на смяна.

CTP експонаторът е напълно окомплектован. Подаването и извеждането на пластините е напълно автоматизирано. Това става, благодарение на допълнителните модули Single Cassette Loader и Slip Sheet Separation. Suprasetter H105 е изграден на технологията външен барабан, която гарантира по-голяма точност на експонация на пластините. Машината има вградена система за перфорация (punch), която осигурява минимално време за настройка на регистъра при печат. Софтуерът е окомплектован и с хибриден и стохастичен растер (Prinect Hybrid Screening и Prinect Stochastic Screening) за <<високо качество и полза роду>>.Фирма Фатум е пионер във въвеждането и експлоатацията на CTP технологията в България. Със закупуването на Heidelberg Suprasetter H105 от печатницата целят, не само повишаване на качество и производителността, но и значително подобряване на условията на труд на оператора на машината, което заслужава адмирации.

За Фатум: Една от водещите печатници в България. Съвременна техника и отлично подбран персонал. Високо качество на продукцията.

Източник: prepressbg.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Производство на реклами
гр. София
фирма АРД ЕООД

Оператор широкоформатни машини
гр. София
фирма АРД ЕООД

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама