ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Synaps синтетични хартии и Essense UV полиестерни фолиа от AGFA

Synaps синтетични хартии и Essense UV полиестерни фолиа от AGFA

Понеделник, 21 Февруари 2011 ( прочетена 2495 пъти)


Synaps е ново поколение висококачествена хартия на полиестерна основа с отлично качество на отпечатъците. Synaps комбинира физическите качества на полиестерен филм с блясъка и усещането при допир на луксозна хартия.

При офсетовия печат хартията се отличава с превъзходно качество и екстремно бързо съхнене. Synaps e високо ценена и заради екстремната си здравина, драскоустойчивост, издръжливост на външни условия и това, че е 100% рециклируема.Synaps хартията се предлага в следните серии, в зависимост от типа на печатната технология:

Synaps OM: Синтетична хартия с матов ефект за двустранен офсетов, флексо, сито, дълбок и UV мастило струен печат. Предлага се на листов и ролен формат при грамаж от 110 до 450гр.
Synaps Self-adhesive: Synaps AP и Synaps AR са 230гр. синтетични хартии с лепилен слой. AP серията е с перманентен лепилен слой, а AR с отстраним (за краткосрочни рекламни цели). Synaps AP и Synaps AR са подходящи за офсетов, флексо, сито, дълбок и UV мастило струен печат. Предлагат се на листов формат - 72 х 102см.

Synaps XM: синтетична хартия за двустранен печат, подходяща за електрофотографски печатни системи, работещи със сух тонер - дигитални преси, лазерни и копирни системи. Предлага се на листови А4, А3, SRA3 и 364 х 521см. формати при грамаж от 135 до 300гр.
 


Essense UV e гъвкаво фолио на полиестерна основа за двустранен печат, предлагащо отлично качество на отпечатъците при UV офсет, сито, флексо, дълбок и мастиленоструен печат. Essense UV има специален антистатичен слой за фиксиране на UV мастилата, който предотвратява появата на статичното електричество. Материала се отличава с гланцов ефект и отлична устойчивост на външни условия, екстремна здравина и драскоустойчивост. Essense UV е 100% рециклируем.

Предлага се в листови и ролни формати при грамаж от 100 до 430 гр

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама