ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Synaps синтетични хартии и Essense UV полиестерни фолиа от AGFA

Synaps синтетични хартии и Essense UV полиестерни фолиа от AGFA

Понеделник, 21 Февруари 2011 ( прочетена 2420 пъти)


Synaps е ново поколение висококачествена хартия на полиестерна основа с отлично качество на отпечатъците. Synaps комбинира физическите качества на полиестерен филм с блясъка и усещането при допир на луксозна хартия.

При офсетовия печат хартията се отличава с превъзходно качество и екстремно бързо съхнене. Synaps e високо ценена и заради екстремната си здравина, драскоустойчивост, издръжливост на външни условия и това, че е 100% рециклируема.Synaps хартията се предлага в следните серии, в зависимост от типа на печатната технология:

Synaps OM: Синтетична хартия с матов ефект за двустранен офсетов, флексо, сито, дълбок и UV мастило струен печат. Предлага се на листов и ролен формат при грамаж от 110 до 450гр.
Synaps Self-adhesive: Synaps AP и Synaps AR са 230гр. синтетични хартии с лепилен слой. AP серията е с перманентен лепилен слой, а AR с отстраним (за краткосрочни рекламни цели). Synaps AP и Synaps AR са подходящи за офсетов, флексо, сито, дълбок и UV мастило струен печат. Предлагат се на листов формат - 72 х 102см.

Synaps XM: синтетична хартия за двустранен печат, подходяща за електрофотографски печатни системи, работещи със сух тонер - дигитални преси, лазерни и копирни системи. Предлага се на листови А4, А3, SRA3 и 364 х 521см. формати при грамаж от 135 до 300гр.
 


Essense UV e гъвкаво фолио на полиестерна основа за двустранен печат, предлагащо отлично качество на отпечатъците при UV офсет, сито, флексо, дълбок и мастиленоструен печат. Essense UV има специален антистатичен слой за фиксиране на UV мастилата, който предотвратява появата на статичното електричество. Материала се отличава с гланцов ефект и отлична устойчивост на външни условия, екстремна здравина и драскоустойчивост. Essense UV е 100% рециклируем.

Предлага се в листови и ролни формати при грамаж от 100 до 430 гр

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама