ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Tристранен нож от Müller Martini

Tристранен нож от Müller Martini

Петък, 31 Януари 2014 ( прочетена 2184 пъти)


Новият тристранен нож Granit от Müller Martini – напълно автоматизирано решение с широка гама приложения

Новата система за тристранно обрязване впечатлява с новаторска система SmartPress, която осигурява постоянни резултати и изключително качество. Изцяло автоматизираното решение има широка гама приложения в линии за книги с меки и твърди корици.

Granit от Müller Martini


Granit използва патентованата технология SmartPress, която доказано осигурява максимална производителност и оптимално и постоянно качество на обрязването. Тя изпълнява деликатна и контролирана процедура по притискане, при която всичкият въздух между листовете хартия се отстранява напълно. Така, дори изданието да е с много страници, може да се отреже перфектно, което е ключа към постоянното високо качество а продукцията.

Технологията SmartPress е адаптивна, т. е. натискът автоматично се настройва по време на производството към колебанията в дебелината на продукта. Това гарантира постоянно качество на книгите.

Гъвкави приложения

Тристранният нож Granit от Müller Martini осигурява ценово ефективно производство за широка гама приложения. Granit може да се интегрира изцяло в напълно автоматизирана линия за производство на книги като Pantera или Alegro A6.

Операторът може да прави необходимите фини настройки директно на централния екран на системата за термолепене по време на производство. Освен това, режещата касета и подложката за притискане могат да се сменят само с няколко стъпки, което значително намалява времето за подготовка на поръчките.

Разумна инвестиция

Ако се използва в налични производствени линии, Granit увеличава ефективността в огромна степен. Тиражите могат да бъдат планирани и произвеждани с време за подготовка от едва три минути. Производителността на стара производствена линия може да се увеличи значително, особено за сравнително къси тиражи. При това инвестицията, която се изисква е сравнително малка.

Производство на издания с твърди корици или самостоятелна работа

Granit предлага първокласно обрязване в линии за твърда подвързия. Технологията SmartPress отговаря на всички изисквания и в тази област. С цел съкращаване на времето за подготовка тристранният нож може лесно да се свърже с управлението на машината за твърдите корици, което позволява бързо прехвърляне на информацията за размерите.

 

Granit от Müller Martini


В компании, в които продукти с набор на колите се режат с прав книговезки нож, Granit може да осигури значително увеличаване на производителността, ако се използва като самостоятелна машина с винаги удобно и безопасно зареждане.

Източник: пресинформация на Müller Martini
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама