ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Teacup издадоха DataLinker за InDesign CS5

Teacup издадоха DataLinker за InDesign CS5

Петък, 17 Декември 2010 ( прочетена 2114 пъти)


Новата версия на решението за публикуване на каталози DataLinker предлага и нов набор от функции, които могат да бъдат подобрявани и разширявани от потребителите.


DataLinker е най-бързият начин да да свържете база данни с Adobe InDesign Той е интуитивен и лесен за употреба плъгин, който поставя информация от бази данни в CSV или ODBC формат на страници в InDesign. След това данните могат да се обновяват автоматично. Информацията може да се поставя в документа ръчно или много записи могат да се поставят в шаблон едновременно.

Новите възможности подобряват с експорта и импорта на информация в документа и добавят нови настройки при работата с бази данни. Новата функционалност е включена в софтуера като серия от Java скриптове с отворен код, които потребителите могат да променят и подобряват свободно. Те могат да създават и собствени скриптове, които автоматично да се добавят към работната среда на DataLinker UI.
DataLinker се предлага на цена от 299 американски долара. Допълнението DataLinker ODBC Add-on, което добавя възможност за работа с ODBC се предлага за $199. Плъгинат работи с InDesign CS3, CS4, сега и CS5.

Източник: teacupsoftware.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама