ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Teacup издадоха DataLinker за InDesign CS5

Teacup издадоха DataLinker за InDesign CS5

Петък, 17 Декември 2010 ( прочетена 2057 пъти)


Новата версия на решението за публикуване на каталози DataLinker предлага и нов набор от функции, които могат да бъдат подобрявани и разширявани от потребителите.


DataLinker е най-бързият начин да да свържете база данни с Adobe InDesign Той е интуитивен и лесен за употреба плъгин, който поставя информация от бази данни в CSV или ODBC формат на страници в InDesign. След това данните могат да се обновяват автоматично. Информацията може да се поставя в документа ръчно или много записи могат да се поставят в шаблон едновременно.

Новите възможности подобряват с експорта и импорта на информация в документа и добавят нови настройки при работата с бази данни. Новата функционалност е включена в софтуера като серия от Java скриптове с отворен код, които потребителите могат да променят и подобряват свободно. Те могат да създават и собствени скриптове, които автоматично да се добавят към работната среда на DataLinker UI.
DataLinker се предлага на цена от 299 американски долара. Допълнението DataLinker ODBC Add-on, което добавя възможност за работа с ODBC се предлага за $199. Плъгинат работи с InDesign CS3, CS4, сега и CS5.

Източник: teacupsoftware.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина, прав нож
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама