ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet The Rastebrator - създаване на векторен полутон от растерно изображение

The Rastebrator - създаване на векторен полутон от растерно изображение

Вторник, 30 Септември 2008 ( прочетена 2688 пъти)


Приложението е напълно безплатно и разполага със stand alone инсталатор за потребителите на PC платформа, както и с онлайн версия.

Приложението не се нуждае от инсталация. След като го свалите от сайта на разработчиците (arje.net) е нужно само да бъде разархивирано на желано от вас място. След като го старираме, Rastebrator ни превежда през 5 прости стъпки до достигане на крайния резултат. Като начало трябва да изберем илюстрацията, с която ще работим, да определим желания краен размер. Тук можем да избираме измежду готовите пресети, A3, A4, US Letter и US Legal, както и да зададем друг от секцията custom. Впоследствие е нужно да определим на колко части искаме да бъде разделена илюстрацията както и каква ориентация искаме да има крайното изображение - high (портрет) или wide (лендскейп). На следващият етап определяме желаната от нас големина на точките в милиметри, както и цветовия модел - многоцветна крайна илюстрация или едносцветна с цвят, който можем да определим ние. Накрая, остава само да изберем, къде искаме да бъде записан изходният файл и след няколко секунди имаме готова векторна полутонова илюстрация на растерния оригинал. Бързо и лесно.

Според мен The Rastebrator би свършил добра работа на всички, които се нуждаят от продукт с подобна функционалност. Повече информация, както и онлайн варианта на приложението можете да намерите на адрес: homokaasu.org

Автор: Пламен Димитров

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама