ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet The Rastebrator - създаване на векторен полутон от растерно изображение

The Rastebrator - създаване на векторен полутон от растерно изображение

Вторник, 30 Септември 2008 ( прочетена 2624 пъти)


Приложението е напълно безплатно и разполага със stand alone инсталатор за потребителите на PC платформа, както и с онлайн версия.

Приложението не се нуждае от инсталация. След като го свалите от сайта на разработчиците (arje.net) е нужно само да бъде разархивирано на желано от вас място. След като го старираме, Rastebrator ни превежда през 5 прости стъпки до достигане на крайния резултат. Като начало трябва да изберем илюстрацията, с която ще работим, да определим желания краен размер. Тук можем да избираме измежду готовите пресети, A3, A4, US Letter и US Legal, както и да зададем друг от секцията custom. Впоследствие е нужно да определим на колко части искаме да бъде разделена илюстрацията както и каква ориентация искаме да има крайното изображение - high (портрет) или wide (лендскейп). На следващият етап определяме желаната от нас големина на точките в милиметри, както и цветовия модел - многоцветна крайна илюстрация или едносцветна с цвят, който можем да определим ние. Накрая, остава само да изберем, къде искаме да бъде записан изходният файл и след няколко секунди имаме готова векторна полутонова илюстрация на растерния оригинал. Бързо и лесно.

Според мен The Rastebrator би свършил добра работа на всички, които се нуждаят от продукт с подобна функционалност. Повече информация, както и онлайн варианта на приложението можете да намерите на адрес: homokaasu.org

Автор: Пламен Димитров

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама