ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Tiger-1800B – нов производствен текстилен принтер от Mimaki

Tiger-1800B – нов производствен текстилен принтер от Mimaki

Вторник, 20 Февруари 2018 ( прочетена 1041 пъти)


Клиентите са предизвикани да „Заслужат тигровите си раета“ докато се включват в трансформацията на печата върху дрехи и текстил от аналогови към цифрови технологии.

 

производствен текстилен принтер от MImaki

Новата машина от Mimaki, Tiger-1800B се предлага във версии за директен печат върху текстил (реактивни мастила) и сублимационна (термотрансферна) версия. Максималната скорост на печат е 385 m2/h. Tiger-1800B е подходящ за производствени среди с високо натоварване, които традиционно използват аналогови методи за печат. Това позволява използване на предимствата на цифровия печат дори за по-големи тиражи. Така късите тиражи и персонализираните тъкани, дрехи и пробни бройки стават по-ефективни и изгодни.

 

производствен текстилен принтер от MImakiТрансформация на пазара
„Mimaki е сред първите компании в дигиталния печат на текстил, от 1998,” каза Ronald van den Broek, генерален мениджър на Mimaki Europe. „През следващите години натрупахме задълбочен опит с печата върху текстил и надеждни решения за печат на текстил. Разработихме и предложихме на пазара водеща гама мастила, която позволява печат върху практически всяка материя на пазара. С Tiger-1800B, преминаваме от офертите за ниско и средно натоварване към истински производствен модел, който ще помогне за ускоряване на аналогово-дигиталната трансформация, която протича в индустрията. Дигиталният печат върху текстил има ръст от средно 30% през последните пет години и вярваме, че ще навлезе в период на още по-интензивен растеж в следващите години.”

Цялостни решения
В друг ход, който цели разширяване на ролята на дигиталния печат в пазара на текстил и дрехи, Mimaki Europe са формирали съвместно дружество с BOMPAN, водещ италиански дистрибутор. Целта му е да представи цялостни решения, които включват обработка преди и след печата и популяризират дигиталните технологии на пазара. За да осигури ефективни цялостни решения, Mimaki купи La Meccanica, производител на дигитални принтери за текстил с над 40 годишна история на пазара и Rimslow Global, водещ производител на машини за обработка на текстил преди и след печата.

Източник: mimakieurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама