ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Tiger-1800B – нов производствен текстилен принтер от Mimaki

Tiger-1800B – нов производствен текстилен принтер от Mimaki

Вторник, 20 Февруари 2018 ( прочетена 850 пъти)


Клиентите са предизвикани да „Заслужат тигровите си раета“ докато се включват в трансформацията на печата върху дрехи и текстил от аналогови към цифрови технологии.

 

производствен текстилен принтер от MImaki

Новата машина от Mimaki, Tiger-1800B се предлага във версии за директен печат върху текстил (реактивни мастила) и сублимационна (термотрансферна) версия. Максималната скорост на печат е 385 m2/h. Tiger-1800B е подходящ за производствени среди с високо натоварване, които традиционно използват аналогови методи за печат. Това позволява използване на предимствата на цифровия печат дори за по-големи тиражи. Така късите тиражи и персонализираните тъкани, дрехи и пробни бройки стават по-ефективни и изгодни.

 

производствен текстилен принтер от MImakiТрансформация на пазара
„Mimaki е сред първите компании в дигиталния печат на текстил, от 1998,” каза Ronald van den Broek, генерален мениджър на Mimaki Europe. „През следващите години натрупахме задълбочен опит с печата върху текстил и надеждни решения за печат на текстил. Разработихме и предложихме на пазара водеща гама мастила, която позволява печат върху практически всяка материя на пазара. С Tiger-1800B, преминаваме от офертите за ниско и средно натоварване към истински производствен модел, който ще помогне за ускоряване на аналогово-дигиталната трансформация, която протича в индустрията. Дигиталният печат върху текстил има ръст от средно 30% през последните пет години и вярваме, че ще навлезе в период на още по-интензивен растеж в следващите години.”

Цялостни решения
В друг ход, който цели разширяване на ролята на дигиталния печат в пазара на текстил и дрехи, Mimaki Europe са формирали съвместно дружество с BOMPAN, водещ италиански дистрибутор. Целта му е да представи цялостни решения, които включват обработка преди и след печата и популяризират дигиталните технологии на пазара. За да осигури ефективни цялостни решения, Mimaki купи La Meccanica, производител на дигитални принтери за текстил с над 40 годишна история на пазара и Rimslow Global, водещ производител на машини за обработка на текстил преди и след печата.

Източник: mimakieurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама