ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Top 5 на домашните комплекти за ситопечат

Top 5 на домашните комплекти за ситопечат

Събота, 28 Май 2011 ( прочетена 11497 пъти)


Ситопечатните комплекти се предлагат в голямо разнообразие от видове. Някои от тях са за любители, а други за професионалисти. Обхвата е в зависимост от това какви са нуждите на клиента. Примерно Nehoc и Blicks са добри комплекти, които предлагат много възможности на дизайнерите. Останалите са за начинаещи и любители.

Blick's Photo/Textile
Този комплект ще помогне както на тази , които искат да се обучават да разберат по-добре процеса на фото-химична полимеризация в ситопечата. Използваните мастила са безопасни т.е. не са токсични. Пълният комплект включва инструментариум от над 13 части, с който може да се печата  върху плат, хартия. В съдържанието му се открояват  лампа, печатна машина, филм. Всичко това засилва любопитството към ситопечатната технология,  защото е възможно да бъде използван както за хоби, така и за професионална работа. Цена $359. Повече можете да видите тук: Blick's
Jacquard професионален сито-печатен комплект.
Може да използвате този комплект за печат върху хартия, плат, винил, пластмаса и кожа. Мастилата могат да стоят дълго време върху ситото, без да засъхват  и са лесни за работа. Ако това са вашите първи стъпки, то комплекта ще ви е необходим, тъй като е подходящ за отпечатването на малък тираж. Съдържанието му е следното: предварително опънати копринени сита с размери  10х14, мастила със син, червен, черен, бял цвят, фото емулсия и очувствител за нея, три ацетатни листа, ръчен ракел и инструкции за употреба. Цена $47.99  Повече можете да видите тук: Jacquard Professional Screen Printing Kit
Сито-печатен комплект  на  NEHOC.
Ситопечатният комплект на  „NEHOC” е австралийското предложение на пазара. Разполага с  разнообразие от продукти и елементи, които правят ситопечата достъпен и лесен. В стандартният комплект има: система за възпроизвеждане на изображението,  един метър мрежа за сито с технологичен номер 70,  десет броя лампи,  рамки с формат А5 и А4, 110мм професионален ракел, 4 броя фабрични мастила по 150мл(черно, синьо, червено и жълто), художествена писалка, дизайнерски щампи, и други. Можете да използвате този комплект за  текстил, хартия, картички, пластмаса, метали, керамика и дърво. Подходящ е както за домашна употреба, така и за бизнес приложение.
Повече можете да видите тук: NEHOCСитопечатен комплект  Speedball Glo 'N' Dark.
Различният комплект за ситопечат  Speedball Glo 'N' Dark ви позволява да създавате светещи в тъмното тениски. Това е възможно благодарение на специалното мастило разработено на водна основа.. Комплекта съдържа: рамки с размер 10х14,  ситопечатен плат, Night Glo мастило в син, жълт, зелен и черен цвят, фотоемулсия, очувствител, препарат за запълване на светли петна, препарат за премахване на фотоемулсия. Ще ви струва $63,57.  Повече можете да видите тук: Speedball Glo 'N' Dark Fabric Kit.
 Ситопечатен комплект Yudu Home
Този комплект наречен „домащен” предлага много възможности. Можем да го определим и като пълна сито-печатна система. В него са побрани: машина за ситопечат, плъзгаши се върху мрежата механизми т.е ракели, емулсия, рамки, мрежа, плат за проби, черно мастило, учебни DVD и кратка инструкция. Това е комплект за любители, но лесно може да бъде използван и от професионалисти. Цената му е $199.  Повече можете да видите тук: Yudu Home Screen Printing Kit.
 


Източник: www.brighthub.com
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама