ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Topaz Detail 2 подчертава детайлите на снимките ви

Topaz Detail 2 подчертава детайлите на снимките ви

Неделя, 7 Февруари 2010 ( прочетена 2280 пъти)


Topaz Labs обнови Topaz Detail 2, допълнение за Photoshop, създадено специално за подчертаване на детайли без създаване на дефекти или шум в изображението

Новата версия включва изисканото от потребителите увеличение на скоростта на работа, изцяло обновен потребителски интерфейс и инструменти с по-големи възможности за настройка и контрол. Според д-р Albert Yang, президент на Topaz Labs, “След издаването на Detail 1, потребителите показаха изумителна реакция за уникалните възможности на новата технология. Въпреки това, много от тях смятаха, че тя работи твърде бавно. В новата версия успяхме да развием програмата и да утроим скоростта й.”

Технологията, вложена в Topaz Detail, позволява подчертаване на детайлите и засилване на контраста между обекти. Това става без появяване на дефекти, породени от прекалено изостряне, които се получават при използване на други инструменти. Topaz Detail предлага три нива за прецизно управление - висококачествено изостряне на изображенията, подчертаване на границите между обектите и модел за обработка на черно-бели изображения.

Новата работна среда включва възможности за потребителска настройка и по-лесно включване в работния процес. Вече са налице и бутони за стъпка назад или напред (undo/redo) и нов инструмент за намаляване на замъгляването.

Обновяването на Topaz Detail 2 е безплатно за потребители на първата версия. Цената за нови потребители е $39.99. Приложението е съвместимо с Windows и Intel базирани Mac-ове. Можете да свалите безплатно пробна версия от страницата на Topaz Labs.

Източник: www.topazlabs.com

Topaz Detail 2

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама