ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Touch 7 – система за разширяване на цветовия обхват в Adobe CC

Touch 7 – система за разширяване на цветовия обхват в Adobe CC

Понеделник, 21 Март 2016 ( прочетена 1144 пъти)


Системата Touch 7 е разработена със съдействието на производители на мастила, печатно оборудване, инструменти за ICC профилиране и RIP, която си поставя за основна цел да разшири цветовия обхват при печат.

touch7

Силата на Touch 7 е в автоматизираните цветови палитри и плъгини за Adobe CC, които гарантират възможността на дизайнерите да създават материали с разширен цветови обхват, без да се налага да напускат познатата си среда на работа.

touch7 palette

Системата Touch 7 позволява избор на работа в 4 или 7 (CMYK + 3 SPOT) цвята. Във втория случай при стандартна работа това би довело до оскъпяване поради необходимостта от по-голям брой подготовки и експониране на допълнителни пластини. Конвертирането на подобен тип файлове с Touch 7 позволява допълнителните цветове да бъдат конвертирани в CMYK, като това увеличава цветовия обхват, чрез използване само на CMYK мастила. За съжаление това е приложимо само при работа с дигитални (тонерни или мастиленоструйни) устройства, използващи оцветители с много по-широка гама от традиционните печатарски мастила.

Към момента Touch 7 работи успешно под формата на плъгин за Photoshop, като в скоро време се очакват подобно решение и за работа с Illustrator. От компанията разработват още приложение за проверка и одобрение на файлове, която ще позволява създаване на профили за калибриране на монитори, система за споделяне на файлове с клиенти и други полезни функции.

touch7

От сайта на компанията може да свалите 7-дневна безплатна пробна версия. Едногодишен лиценз може да бъде закупен на цена от 450 британски паунда. Специалната оферта за всички закупили софтуера до края на месец март 2016 година е, че ще получат напълно безплатно разширението за работа с Adobe Illustrator, когато то бъде представено.Източник: www.touch7.co

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама