ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Twixl Publisher превръща печатния дизайн в интерактивни публикации за iPad

Twixl Publisher превръща печатния дизайн в интерактивни публикации за iPad

Понеделник, 2 Април 2012 ( прочетена 1487 пъти)


Twixl Publisher е инструмент, чрез който можете да превърнете InDesign документите за печат в интерактивно съдържание за IPad, което съдържа сменящи се изображения, аудио и видео.

Twixl PublisherПродуктът на Twixl Media е надежден, лесен и достъпен начин за създаване на публикации за Apple iPad. Twixl Publisher е съчетание от самостоятелно приложение за Mac OS X и плъгин за Adobe InDesign CS5 или 5.5, който превръща традиционно създадените документи в интерактивно съдържание за Apple iPad.

iPad е нова медия, която промени правилата в областта на цифровите издания, електронната търговия и рекламата и предлага много нови бизнес възможности. Twixl media предлагат решение, което може да „преведе” печатния дизайн на езика на устройството на Apple. Това става чрез включване на галерии от снимки, аудио, видео и друго съдържание и създаване на публикации за iPad.

Сред другите възможности на Twixl Publisher са добавяне на връзки към интернет страници, интерактивни отправки, които пренасочват към определена част от публикацията, интерактивно съдържание, добавяне на различни действия към елементи от документа и много други.

Очевидно приложение на тази функционалност е превръщането на печатните списания в интерактивни приложения, но Twixl Publisher може да бъде използван и за създаване на презентации, доклади, бюлетини, ръководства, брошури, информационни листове и много други.

Целта на Twixl Media е да предложат решение, което с лекота създава документи, базирани на печатния дизайн, за таблети и в частност за iPad. Пазарът прие добре iPad и подобни устройства за четене и има постоянно търсене на ново съдържание.

Twixl Publisher дава възможност на издателите да не преосмислят целия модел на създаването на продуктите. Основите са същите, но генерирането на цифрово съдържание добавя много нови възможности, ново съдържания, повече интерактивност и повече възможности за въвличане на потребителите в процеса.

Софтуерът се предлага в България от фирма Гед.
Фирма Гед, съвместно с 4PEES има удоволствието да предложи 10% отстъпка от цената на продукта за всички сключени договори до края на месец април.

Източник: twixlmedia.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт за обслужване на клиенти в широко...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист графичен дизайн
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама