ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ultimate Bindery – решение автоматизиране на довършителните процеси

Ultimate Bindery – решение автоматизиране на довършителните процеси

Вторник, 18 Септември 2018 ( прочетена 555 пъти)


Софтуерът може автоматично да генерира параметрите за настройка на различни довършителни системи на базата на JDF базирани електронни монтажи.

Ultimate Bindery

 

Ultimate Bindery е самостоятелен софтуер, който цели да изгради връзка между предпечатната подготовка и довършителните дейности. Той може да вземе всяка поръчка с JDF базиран монтаж и да генерира всички параметри, които са необходими за настройката на системи за термолепене, шиене с тел, тристранно рязане и други. Това позволява изпълнение на тиражи с различна дължина, на продукти с различни параметри, без необходимост от ръчна настройка на процесите.

Ultimate Bindery има база данни с характеристиките на голям брой довършителни системи от различни производители. Можете да видите списъка тук. Така той може да автоматизира работата с довършително оборудване, което е самостоятелно или интегрирано с печатната преса. Софтуерът проверява дали всяка поръчка е съвместима с възможностите на съответната машина. Това прави процеса по-ефективен, намалява възможността от грешки и редуцира разхода на материали.

Ultimate Bindery проверява дали е възможно поръчката да бъде изпълнена и генерира нужните настройки като така премахва времето за ръчна  подготовка и изгражда връзка между предпечатната подготовка и довършването. Системата има лесна за употреба работна среда и е съвместима с всеки работен процес с поддръжка на JDF. Той може да направи процесът на дигиталното довършване по-лесен бърз и ефективен и да намали загубите.

Източник: imposition.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама