ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ultimate Bindery – решение автоматизиране на довършителните процеси

Ultimate Bindery – решение автоматизиране на довършителните процеси

Вторник, 18 Септември 2018 ( прочетена 730 пъти)


Софтуерът може автоматично да генерира параметрите за настройка на различни довършителни системи на базата на JDF базирани електронни монтажи.

Ultimate Bindery

 

Ultimate Bindery е самостоятелен софтуер, който цели да изгради връзка между предпечатната подготовка и довършителните дейности. Той може да вземе всяка поръчка с JDF базиран монтаж и да генерира всички параметри, които са необходими за настройката на системи за термолепене, шиене с тел, тристранно рязане и други. Това позволява изпълнение на тиражи с различна дължина, на продукти с различни параметри, без необходимост от ръчна настройка на процесите.

Ultimate Bindery има база данни с характеристиките на голям брой довършителни системи от различни производители. Можете да видите списъка тук. Така той може да автоматизира работата с довършително оборудване, което е самостоятелно или интегрирано с печатната преса. Софтуерът проверява дали всяка поръчка е съвместима с възможностите на съответната машина. Това прави процеса по-ефективен, намалява възможността от грешки и редуцира разхода на материали.

Ultimate Bindery проверява дали е възможно поръчката да бъде изпълнена и генерира нужните настройки като така премахва времето за ръчна  подготовка и изгражда връзка между предпечатната подготовка и довършването. Системата има лесна за употреба работна среда и е съвместима с всеки работен процес с поддръжка на JDF. Той може да направи процесът на дигиталното довършване по-лесен бърз и ефективен и да намали загубите.

Източник: imposition.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама