ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Varius LX-TX - нова ролна печатна машина

Varius LX-TX - нова ролна печатна машина

Сряда, 25 Февруари 2015 ( прочетена 2445 пъти)


Нова тясноформатна полу-ротационна ролна машина, използваща печатна технология без овлажняване бе представена от KBA-MePrint.

Varius LX-TX

Моделът Varius LX-TX е подходящ за малки и средни тиражи самозалепващи етикети. Той е оборудван с печатна технология на KBA-MePrint, която предлага бърза подготовка за печат с ниско количество на макалатурите и постоянно качество на печата по време на тираж.

 

Varius LX-TX


Моделът е проектиран така, че комбинира различни технологии в една поточна линия чрез вграждане на различни модули: 6-секционен офсетов печат без овлажняване с UV мастила и анилоксов мастилен апарат KBA Anilox, модул за флексопечат за нанасяне на UV покрития и бели подложки върху прозрачни медии и модул KBA Kammann за плосък ситопечат. Освен посочените по-горе модули в поточната линия могат да се добавят още такива за довършителни процеси, като: студен и топъл печат, преге, ротационно щанцоване и др. Също така могат да бъдат добавени и цифрови печатащи глави, чрез които успешно да се предложи персонализация. Освен сушене с UV или инфрачервени лъчи, може да бъде добавена и система за сушене с горещ въздух. По този начин Varius LX-TX осигурява индивидуално решение за печат и довършителни процеси, което е конфигурирано за решаване на конкретен проблем и лесно може да бъде преконфигурирано.

Ширината на ролката може да бъде между 100 и 430 мм и диаметър до 800мм, а скоростта на печат достига 50 метра в минута. Медиите могат да са с дебелина между 50 и 500 микрона.

Източник: narrowwebtech.com
www.kba-meprint.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама