ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Varius LX-TX - нова ролна печатна машина

Varius LX-TX - нова ролна печатна машина

Сряда, 25 Февруари 2015 ( прочетена 2683 пъти)


Нова тясноформатна полу-ротационна ролна машина, използваща печатна технология без овлажняване бе представена от KBA-MePrint.

Varius LX-TX

Моделът Varius LX-TX е подходящ за малки и средни тиражи самозалепващи етикети. Той е оборудван с печатна технология на KBA-MePrint, която предлага бърза подготовка за печат с ниско количество на макалатурите и постоянно качество на печата по време на тираж.

 

Varius LX-TX


Моделът е проектиран така, че комбинира различни технологии в една поточна линия чрез вграждане на различни модули: 6-секционен офсетов печат без овлажняване с UV мастила и анилоксов мастилен апарат KBA Anilox, модул за флексопечат за нанасяне на UV покрития и бели подложки върху прозрачни медии и модул KBA Kammann за плосък ситопечат. Освен посочените по-горе модули в поточната линия могат да се добавят още такива за довършителни процеси, като: студен и топъл печат, преге, ротационно щанцоване и др. Също така могат да бъдат добавени и цифрови печатащи глави, чрез които успешно да се предложи персонализация. Освен сушене с UV или инфрачервени лъчи, може да бъде добавена и система за сушене с горещ въздух. По този начин Varius LX-TX осигурява индивидуално решение за печат и довършителни процеси, което е конфигурирано за решаване на конкретен проблем и лесно може да бъде преконфигурирано.

Ширината на ролката може да бъде между 100 и 430 мм и диаметър до 800мм, а скоростта на печат достига 50 метра в минута. Медиите могат да са с дебелина между 50 и 500 микрона.

Източник: narrowwebtech.com
www.kba-meprint.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама