ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

Сряда, 17 Юни 2015 ( прочетена 1546 пъти)


Четирите нови системи FlexPacks се справят с по-голям обем на вложките в изданията.

Vorlander инвестира в нови стакери от Muller Martini

 

Германската компания Vorlander GmbH & Co ще инсталира четири нови системи FlexPack от Muller Martini, тъй като компенсаторните им стакери CN 80, които са свързани с две системи за влагане SLS3000, които са на лимита на капацитета си. В продължение на осем години Vorländer са разчитали на двете производствени линии Muller Martini SLS3000 с два компенсаторни стакера CN 80 и два резервни стакера CN 25, буфер FlexiRoll и разролваща станция. Всичко това се използва за производство на вестниците Siegener Zeitung и Siegerländer Wochenanzeiger.

Вестникът Siegener Zeitung е основното издание на Vorlander. Той излиза с четири регионални издания в тираж 60 000 броя и е всекидневникът с най-голям тираж в областта Зиген-Витгенщайн. Vorländer също така печатат пет рекламни издания с общ тираж 230 000 копия два пъти седмично.

Двете производствени линии SLS3000 продължават да работят надеждно, всеки ден, каза търговският директор Patrick Ott. „Нашите компенсаторни стакери, обаче, работят с максимален капацитет, благодарение на големия брой вложки и нарастващата маса на изданията.“ Затова базираната в Зиген печатница е решила да обнови и двете си линии SLS3000 със стакери FlexPack през това лято.

Всички процеси в една машина

Новата система на Muller Martini съчетава всички процеси, включително опаковане в една компактна машина. В производствената база на Vorlander тя управлявана заедно с линиите SLS3000 от системата MPC, чийто софтуер ще бъде обновен заради новите машини. „Вярваме, че инвестицията ще ни осигури значително по-ефективен работен процес, което ще даде резултат в повишена продуктивност,“ добави Ott.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама