ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Wacom разширява своята гама от серията PL интерактивни дисплей таблети

Wacom разширява своята гама от серията PL интерактивни дисплей таблети

Понеделник, 28 Юни 2010 ( прочетена 1914 пъти)


Wacom представи своя най-нов PL интерактивен дисплей таблет PL-1600. Той е насочен към образователния сектор.

PL-1600

Пълната продуктова гама сега се състои от новия  40,6 cm (16”) широкоекранен модел наречен PL-1600, по-големия 43,2 cm (17”) PL-720 както и наскоро обявения 56 cm (21.6”) широкоекранен PL-2200. Всеки интерактивен дисплей таблет дава възможност на преподавателския състав да проведе уроци или лекции интерактивно и с индивидуален стил. В модерните зали за лекции и класни стаи всеки един от моделите представлява едно интелигентно и оригинално средство за презентация.
 PL серията е предназначена за тези, които искат да се повиши производителността. Работещ с писалка директно върху екрана, таблета осигурява перфектна координация между очите и ръцете, както и по-голяма бързина и точност при въвеждане на данните. Ръкописните бележки, скиците, рисунките и диаграмите могат да бъдат обработени в реално време, освен това помага за създаването на по жива и непринудена комуникация между учителите и техните ученици. Учителят може да допълни идеи и предложения от учениците директно върху слайдовете, като по този начин повишава интерактивността и създава условия за творческа дискусия.

В допълнение, работата с интерактивните дисплей таблети свързани с видео проектори помага на учителите и лекторите да са с лице към техните ученици, докато преподават, което им гарантира възможността да следят реакциите на учениците, подобрява взаимодействието по между им и създава една по продуктивна и приятна атмосфера.

PL-1600 – компактното мобилно HD решение

Интерактивния дисплей таблет PL-1600 дава възможност за лесна промяна на образователната среда. Той е перфектния избор за обогатяване на стила на преподаване. PL-1600 е компактен и лесно преносим, с големина на екрана – 16 “. Разделителната способност на дисплея е HD 1366 x 768 Pixel, а съотношението е 16: 9. Писалката разпознава 512 нива на чувствителност на натиск и работи без кабел и батерия. Замества абсолютно всички функции на мишката.

Дисплей таблета е окомплектован със специализирания софтуер за презентации и обучение UNIBOARD.

Източник: Адком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама