ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Wacom Bamboo

Понеделник, 28 Май 2007 ( прочетена 3149 пъти)


Wacom представя своя нов продукт - таблет Bamboo. С него можете да пишете, да улесните представянето на вашата презентация и да ползвате писалката на таблета, вместо мишка.


 
С таблета Bamboo можете да правите, както прости неща, като да си водите бележки, така и по-сложни, като да правите редакции на снимки.
 
Имате възможност да работите с Microsoft Windows, Office 2007 или Mac OS.
 
Таблетът Bamboo се предлага във формат A6 Wide като неговият дизайн дава възможност за по-лесна и многостранна работа с вашия компютър. Можете да ползвате Bamboo, както в къщи, така и в офиса, за да улесните вашия бизнес.

Работната площ на таблета е 98.4x157.5мм. (4x6inch.). Той притежава допълнителна опция за разпознаване на почерк, тоест може да пишете на ръка и текстът да се разпознава в Word. Улеснете работата с вашия e-mail, като поставите вашия подпис чрез таблета, който се разпознава в електронен вид.
 
Използвайте вашия таблет, за да си добавяте бележки, да поправяте или добавяте някакви знаци във вашите документи, да улесните вашата презентация, като правите промени в движение. Програмирайте бутоните на таблета - можете да поставите функции като Cut и Paste, които да ползвате само с натискането на един бутон.
 
Wacom Bamboo има и още един бутон Touch Ring, който може да се използва, както за scroll, съответстващ на средния бутон на мишката, така и за увеличавяане или намаляване на изображенията. Таблетът има 512 нива на натиск.

Характеристики: Разпознаване на почерк; висока разделителна способност (2540dpi); Touch Ring бутон, който ползвате за scroll и zoom; четири бутона, които може да програмирате; удобна работна площ, мултифункционална писалка, която е без батерия; USB кабел.
 
Системни изисквания:
PC: Windows 2000, XP или Vista, USB порт, цветен дисплей, CD ROM.
Macintosh: Mac OS X 10.3.9 или по-нова версия, Intel или PowerPC Processor, USB порт, CD ROM.
Пакетът включва: таблет, писалка, стойка за писалката, USB кабел, драйвери за таблета, упътване, Software bundle: Just Write Office 4.4 за Windows.

Източник: www.adcom.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама