ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Wacom Bamboo

Понеделник, 28 Май 2007 ( прочетена 3093 пъти)


Wacom представя своя нов продукт - таблет Bamboo. С него можете да пишете, да улесните представянето на вашата презентация и да ползвате писалката на таблета, вместо мишка.


 
С таблета Bamboo можете да правите, както прости неща, като да си водите бележки, така и по-сложни, като да правите редакции на снимки.
 
Имате възможност да работите с Microsoft Windows, Office 2007 или Mac OS.
 
Таблетът Bamboo се предлага във формат A6 Wide като неговият дизайн дава възможност за по-лесна и многостранна работа с вашия компютър. Можете да ползвате Bamboo, както в къщи, така и в офиса, за да улесните вашия бизнес.

Работната площ на таблета е 98.4x157.5мм. (4x6inch.). Той притежава допълнителна опция за разпознаване на почерк, тоест може да пишете на ръка и текстът да се разпознава в Word. Улеснете работата с вашия e-mail, като поставите вашия подпис чрез таблета, който се разпознава в електронен вид.
 
Използвайте вашия таблет, за да си добавяте бележки, да поправяте или добавяте някакви знаци във вашите документи, да улесните вашата презентация, като правите промени в движение. Програмирайте бутоните на таблета - можете да поставите функции като Cut и Paste, които да ползвате само с натискането на един бутон.
 
Wacom Bamboo има и още един бутон Touch Ring, който може да се използва, както за scroll, съответстващ на средния бутон на мишката, така и за увеличавяане или намаляване на изображенията. Таблетът има 512 нива на натиск.

Характеристики: Разпознаване на почерк; висока разделителна способност (2540dpi); Touch Ring бутон, който ползвате за scroll и zoom; четири бутона, които може да програмирате; удобна работна площ, мултифункционална писалка, която е без батерия; USB кабел.
 
Системни изисквания:
PC: Windows 2000, XP или Vista, USB порт, цветен дисплей, CD ROM.
Macintosh: Mac OS X 10.3.9 или по-нова версия, Intel или PowerPC Processor, USB порт, CD ROM.
Пакетът включва: таблет, писалка, стойка за писалката, USB кабел, драйвери за таблета, упътване, Software bundle: Just Write Office 4.4 за Windows.

Източник: www.adcom.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина, прав нож
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама