ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Walsroder Zeitung инвестира във FlexLiner от Muller Martini

Walsroder Zeitung инвестира във FlexLiner от Muller Martini

Петък, 19 Юни 2015 ( прочетена 1709 пъти)


Процесът по влагане на допълнителни материали в печатницата Walsrode вече ще бъде по бърз и ефективен.

Biliner с FlexLiner

 

Печатницата Walsrode, която е базирана в долна Саксония, Германия, заменя две машини Biliner с FlexLiner. Това ще се случи в средата на годината и ще увеличи сериозно процеса по влагане на допълнителните материали във вестника, благодарение на усъвършенствана система за транспорт.

Четири всекидневника с тиражи между 2800 и 11000 копия, както и седмичник с тираж от 8000 до 55000 броя се произвеждат в печатницата Walsrode. Тези издания са както за собствените ѝ публични компании, така и за външни клиенти. В момента през уикенда се влагат до 14 вложки в издание, (с до 30 варианта) с помощта на две системи Muller Martini Biliner.

С инвестицията си в нов FlexLiner, контролиран от системата за управление Connex и оборудван с 14 станции, които могат да бъдат захранвани ръчно или автоматично, Druckhaus Walsrode ще премине към онлайн решение в рамките на два месеца. Основната тетрадка на вестника влиза в новата система за влагане директно от печатната машина чрез система NewsGrip A-chain. „Вярваме, че това ще направи процеса по влагането на допълнителните материали значително по-бърз и съответно по-изгоден,“ каза Heiko Jaeschke, управител на Druckhaus Walsrode.

Jaeschke обясни, че компанията има две основни причини да инвестира във вестникарска система за влагане на Muller Martini, която е оборудвана с два компенсаторни стакера NewsStack и модул за пакетиране. „Първо, бяхме впечатлени от цялостната концепция, включително компактния дизайн на FlexLiner, защото пространството в производствените ни помещения е ограничено. Второ, техниката за разтваряне на продукта за поставяне на вложките на FlexLiner ни позволява да влагаме дори в обрязани изделия, при които едната страна на колата не е по-дълга.“

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама